Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    válasz LLKobe #16480 üzenetére

    Általában sajnos 10 emberből 9 ezt mondja amikor kiderül, hogy nem futna jól nála.
    Jön a szöveg az optimalizálatlanságról meg a bugokról. Ez nem igaz!
    COJ2-vel nem lehet összehasonlítani! Az egy lineáris játék, előre szkriptelt jelenetekkel, csakúgy mint a Crysis vagy a COD. Emberek nem nézik meg jobban milyen is a GTA 4.
    Nézz bele kicsit jobban és meglátod. Adott egy hatalmas város ami szinte él és lélegzik az összes járókelővel és utcai tárgyakkal. És mindent egy baromi fejlett AI működtet. Nekem még mindíg képes újat mutatni, pedig lassan 8 hónapja tolom. Ma is láttam olyan reakciókat járókelőktől amit még soha. Mindehhez ott van egy hegynyi textura amit mozgatni kell és te arra mész amerre akarsz. És ez meg van fejelve az Euphoria nevű fizikai motorral ami szintén csuda dolgokat produkál amit én még nem láttam azelött egy játékban sem. Nézd csak meg a videót és talán lesz némi képed az összetettségéről.
    Nem véletlenül szereti a 4 magos procikat. Hihetettlen sok párhuzamos számítás kell ahhoz a látványhoz amit akkor kapsz ha kukákon és szanaszét röpködő gyalogosokon hajtassz keresztül 100-al. Viszont olyan is az élmény! Én folyamatosan úgy érzem, hogy "él" a város.

    Valóban voltak bugok benne de az a legtöbb játékra igaz sajnos. Pár peccset várni kell szinte minden címnél, hogy megkapd a "normális" élményt.
    GTA 4-nél ez a 3. peccs után jött el. A 4. még dobott egy kis pluszt erre. Nálam a 3. óta semmi panasz. Semmivel sem több mint akármelyik játéknál.
    Itt sokan panaszkodnak fagyásról, kékhalálról, kilépkedésről de tudni kell, hogy rajtam kívül itt szinte mindenki használ valamilyen nem hivatalos mod-ot, trainert vagy egyéb szart. Aztán hetente telepítenek újra oprendszert és szídják a rockstart. :W Így ezek szájról-szájra terjednek és van egy masszív "urban legend", hogy a GTA 4 optimalizálatlan bughalmaz. Én semmit nem buherálok. Csak a hivatalos peccsek vannak fönt és a játék jelentem tökéletes!
    A te gépeddel sincs gond csak a 256Mb kevés. 512 elkél neki minimum de 2009-ben ez tök alap. Elég régen volt az amikor 256Mb vram volt az általános.

    Rengetegen várták azt a játékot ami valóban megköveteli majd a quad procikat a normális futáshoz. Irónikus egyrészt az, hogy ezt pont egy konzol port hozta el a PC-k világába, (Unreal3 engine-t és még pár másikat leszámítva amik profitálnak ugyan a több magból de nem érvágás ha csak 2 van) másrészt pedig az, hogy ekkora zúgolódás van körülötte.

    Én fejlődést látok, mások bugokat meg optimalizálatlanságot.
    Én 8 hónapja "élek" Liberty city-ben, mások meg úgy fikázzák, hogy ki sem próbálták.

    Ez az én véleményem erről a játékról.

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák