Nem olyan rossz az szerintem.
De az eredményei attól még pocsékak... 
Epöl

Nekem 62.8%al 1.1V 900MHz 

Esetleg egy vantage? Eddig csak azt látom, hogy a tied nem melegszik és nagyon megy...

Nemnagyon trémárkozok meg ilyenek, plusz még a procim se az igazi hozzá :/
De jóhír, már megvan az új alaplapom 
Amúgy miért nem nyomatsz Vantage-t?
Mit nem szeretsz már benne?
Epöl

Nagy valószínűséggel hibával elszállna
3DM11 jobban bírja a tuningot.
Értem 
Csináltam benchmarkot.
640 x 480/Low/Off/1/SSAO Off/TS Off/AS Off/0X
Used AvP_D3D11_Benchmark.exe
Number of frames: 56687
Average Frame Time: 1.9ms
Average FPS: 540.5
Ennek az inverze (= full max minden) valami 45FPS körül volt 1920x1200on
Epöl

MSI GTX480 TF2...
Egy q6600-as húzott proci ki tudja hajtani? Vagy maradjak a q8300-asnál húzva? Mi van akkor ha pl egy e7500zal akarom hajtani? Mi történik? Köszi

Procim kevés hozzá, nem csak CPU score-ban, hanem a GPU teszt részén se hajtja meg annyira hogy értelme legyen pontot vadászni.
Haverom 2600K-jával majd alkalomadtán megnézzük 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

érdemes újat venni
én tőle rendeltem [link] elég olcsón megúsztam
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

sikeresen megérkezett a blokk
ha holnapra meg jönnek a gap padok, akkor össze is szerelem

Mivel csak diabloval játszok így csináltam egy eco módot mert bőven sok oda a kártya.
Alap órajelek 0.938v-on.
Kíváncsi lennék így mennyit ehet a kártya. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Mekkora az alapfeszed?
Én most Sniper Elite V2-vel játszok, alapórajel is elég és én is próbálkozom az alulfeszeléssel. 950mV-ra lőttem be (az 1000-ről), eddig oké.
Venti így már "csak" 50%-ra pörög fel a 70 helyett 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Hi all.
Skacok ez a táp (Gigabyte Odin 720 ) megbirkózik két db gtx40-al?
ORIGIN-TANGOhun
ez annyira azért nem nagy eco-mode, ezt az enyém is tudja. Miért nem csinálsz egy 0,8xx V-os 6xxMhzes profilt arra a gamere?
quasarus próbálkozz leírni helyesen, hogy milyen kártyákról van szó.
[ Szerkesztve ]
Epöl

Az ASIC Quality ér valamit egyébként? Nekem 82%, de láttam már 130+%-os kártyát is 
MarcZ: igen, olvasni még én is tudok
az érdekel, hogy a gyakorlatban is megvalósul-e mindez. mondjuk nálam az alapfesz bejött a kerek 1V-al, szerintem az elég alacsony 
[ Szerkesztve ]

Oda vannak írva pont a képen a % alá, hogy a kevés, illetve több ASIC Quality mit jelöl.

Ez az asic egyébként érdekes, mert az alacsonyabb asic az víz meg ln2 hűtésnél nagyobb OC-t takar 

1.013
(#19417) ittakary Downclockolni azért nem fogom.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Megnéztem a kártya mit tud alapfesz alatt és kicsivel fölötte.
F1 2011-el teszteltem 1920x1080-on, természetesen minden ultrán és full minőségen. Először játszottam kb. 10-15 percet, utána 2x lefuttattam a benchmarkot.
700MHz@0.925mV
800MHz@0.950mV
850MHz@1.013mV
Ezek milyen eredménynek számítanak?

Rohadt jónak. Bár nem vagyok benne biztos hogy 3DM11 vagy vantage stabil is 

Sztem is nagyon jó eredmény!

Érdekes, hogy 1.013mV-al megy 850-et, de max körüli feszszel teszt erejéig "csak" 910-et. 
Egyébként szép eredmények! 
[ Szerkesztve ]

Nem mindegy hogy teszt vagy játék hidd el 

Abszolút nem érdekes, nekem is 1.063V 850 és 1.1-el megy 850 fölé kb. (1.1-el volt meg a 900)

875-höz már 1.075-öt kér, 900-hoz 1125-öt.
Inkább alulfeszelésben jó 

Persze, hogy nem mindegy, ilyet nem is írtam. 
csoty: 1.063mV és 1.013mV között azért van némi különbség, úgyhogy a 2 eset nem ugyanaz.
Motion_Blur: kíváncsi lennék a fogyasztásra alapórajelen 0.925mV-al. 

Nálam furmark alatt ha jól emlékszem 1050@950mV furmark alatt konnektor felől valami -80wattot eredményezett. Pontosan már nem tudom mert eladtam a karit odorgg-nek 

Hamarosan kimérem majd 
Van most egy 480 Lightning-em berakom megnézem milyen a TFII-höz képest 
► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄
Mi történik itt? Még a QX8 élsimítást is belőttem.
Saját eredmények:
700@0,938V - avg 75 min 69
800@1,013V - avg 83 min 74
Milyen opciót nem lőttem maxra?
[ Szerkesztve ]
Epöl
hogy hogy nem 1920/1200? 
Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM
Mert Motion kollégának 1080as monitora van és össze szerettem volna hasonlítani az eredményeinket.
Epöl

Én is csodálkozok, mert jóval lassabb mint az 5870-el.
Pedig elvileg gyorsabbnak kéne lennie..
XQ8 CSAA nálam is bent volt, a többi opció meg fullon. Nem értem mi a hiba, mert nálam van az tuti 
futtatnál egy ilyet is esetleg: [link]?
[ Szerkesztve ]
Bocsi. jelenlegi konfig, asus P67 LE + 2500k, 8gb ram ddr 1333mhz, a dvd író, 1 vinyó
Jelenleg 1db PNY GTX480-as vga. Gondolkodom az SLI megoldáson, beszerezni egy másik GTX480-at, kérdés, hogy a Gigabyte 720 odin (nem moduláris) megbírkózik-é vele? :-)
Thx!

ORIGIN-TANGOhun
Tipp: nem 
2 db 250W-os VGA + egy alapórajelen 100W-os CPU (és ha így használod a 2500k-t, akkor a PH rám ruházott hatalmánál fogva eretnek kockává nyilvánítalak!
) szóval az inkább 150W
Szumma: 650W kellene neked, és ehelyett van 566W-od.
De azért valaki erősítsen meg.
Epöl

+1
Egy minőségi 750-es alatt szerintem sem érdemes SLi-t építeni, szénné húzós, feszelős tuningnál meg szerintem 1kW 
Túl gyenge az a táp 12V-on, nem lesz elég a 2db 480-nak. Még 2db 470-hez is kevés lenne.
Az a táp 566W-ot tud 12V-on, a két 480 bekér egyenként alaphangon 250-255W-ot, vagyis marad kb 56-66W "szabad" kapacitása ami édes kevés tekintve hogy a procidnak alapjáraton 95W-os fogyija van.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/hnh4
Köszi urak, hát tápot most nem tudok venni sajnos, így marad egy kisebb update jelenleg.
BF3 szempontjából mi lenne a legjobb választás szerintetek gép update-nél?
Jelenleg ddr3 8gb 1333mhz-----Update 16gb ddr3 1333mhz
Jelenleg 1Tb-Samu ddr3 winyo------Update OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB
Jelenleg PNY GTX480 1,5gb----------Update Zotak GTX580 3gb
Melyik lenne a leghasznosabb update a BF3 szempontjából szerintetek?
A három update közül sajna csak egyet engedhetek meg magamnak most 
Ha kell a gépem többi perifériája is leírom.
ORIGIN-TANGOhun

Szerintem mindenképpen az SSD-t újítsd be először, pályabetöltések, illetve az egész rendszered sokkal gyorsabb lesz! Ahogy szokás ezt megfogalmazni, a felhasználói élményt nagy mértékben javítja 
DDR3-as vinyóról amúgy még nem hallottam 
1) 16GB RAM felesleges... ha nagyon akarod cseréld le 1600asra a jelenlegit, de abból is bőven elég 2x4 dual. Ezt viszonylag olcsón meg is úszhatod, szóval ezt párhuzamosan belőheted egy másik upgrade mellé.
2) egy SSD mindenképpen jól jön a háznál, rengeteget számít a hétköznapi felhasználás során. Boot idő, programok indulása (nem játékok!), böngészés mind hihetetlenül pörgős lesz még akár egy kevésbé erős (akár egy core2-es) konfigon is. Mondjuk egy 120GBos darabot néztél ki, szóval erre akár felfér pár játék is. Ezt neked kell eldönteni. Én tuti egy 830as Samsungot vennék 20ért (64), a játékok meg elégedjenek meg a HDDvel 
3) ez az amit sürgősen felejts el! Nagyon nem éri meg
Hacsak nem ingyen vágják utánad 
Epöl

hát az ssd nél max gyorsabban betöltene, de több fps nem lesz
ramból nem kell több, nálam 12gb is jobb esetben 6gb eszik max bf3 multi alatt
talán a vga csere a legésszerűbb, de a helyedben eladnám a mostani tápodat és vennék egy ilyet [link] és később, meg még egy 480 ast
[ Szerkesztve ]
SSD-nek van értelme a többi jelenleg felesleges pénzkidobás lenne.
+1 az SSD-re. Részemről az egyik leglátványosabb gyorsulást hozta az SSD-re váltás. (látványosabb gyorsulást hozott, mint GTX460-ról GTX480-ra váltani)
Water cooling project finished... ツ
Köszönöm mindenkinek a gyors választ.
Próbáltam rá jönni a BF3-nagy pályákon mi az ami befolyásolja az fps-értéket, mert volt hogy 110-et mutatott, volt hogy 45öt, gondom függ a látótávolság/terep bonyolultságától.
Ezt a vga memória mennyisége befolyásolja, ill gyorsasága, hogy a pályán lévő objektumokat mennyi idő alatt tölti be?
a vga-nál ha látátok dupla a memória mennyiség.
Tudom hogy az ssd-az alkalmazások betöltési idejét csökkenti, de ha már fut, akkor vajon gyorsabb-e tőle?
ORIGIN-TANGOhun
Sry
"ddr3 winyo" elkalandoztam, természetesen sata 3 -ra gondoltam 
ORIGIN-TANGOhun
Tudtommal csak a betöltési sebességet javítja. BF3-ban a textúrák bonyolultsága, kirajzolandó távolság, részletesség , + effektek (robbanás, füst) befolyásolja az fps-t.
Water cooling project finished... ツ

Én Bf3 szempontjából mindenképpen vga cserét javaslom! (bár nem tudom milyen a procid)
3gb vram sokat jelent, (+erősebb gpu) Jobb mint később +1 480,ha jól tudom sli-ben nem adódik össze a két vga ramja. Memó elég, táp egyenlőre jó, ssd a rendszert gyorsítja, de a BF-et nem, mivel úgysem oda telepíted, mert az ssd-ból úgyis kicsit veszel, ha ennyi mindenre kéne a lé.
SSD-t meg a sok törlés-telepítés hamarabb kipurcantja mint egy Hdd-t
[ Szerkesztve ]
FSP Everest 80Plus 700W PSU Modular ASROCK 990FX EXT3, FX 8120 BE, Corsair H50,OCZ Agility3 60GB, 8GB ADATA Gaming DDR3 1600Mhz, Leadtek Winfast GTX470
Jól tudod nem adódik össze ilyenkor a vga-k vram-ja.

Mennyivel jobb/rosszabb?
Hűtés/tuning szempontból? 
[ Szerkesztve ]
Nem tudom milyen felbontáson játszol de FullHD-ig szvsz elég kell hogy legyen a 1,5GB Vram. Inkább a GPU ami el szokott fogyni. Egy SSD sokkal gördülékenyebbé tenné a játékot, de csak a pályabetöltéseken gyorsítana (BF3 szempontjából, FPS-ben nem). Egy 120-asra már nyugodtan mehet a BF, nem kell túl óvni az SSDket sem. Agility helyett viszont inkább Vertexet vegyél vagy még inkább Corsair ForceGT-t
Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM