Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
gyimger #151052 üzenetére
Amúgy ja, nem lett elbaszva. Magyar teszt Norbigo-tól:
https://www.youtube.com/watch?v=AYB5eohuzMw
Már csak idő kéne, még az elsőbe se kezdtem bele, pedig évek óta megvan. Túl sok (jó) game van. Most a Dishonored 2-be kezdtem bele, ez is vagy 4 évet várt a fiókomon h elkezdjem.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
Anonymusxx #150223 üzenetére
Az Arkane Austint zárták be, akik a Preyt és Redfallt csinálták. A Dishonoredot készítő Arkane Studios Franciaországban (akik később megnyitották az austini ágat) még megvan.
-
Anonymusxx
senior tag
Idén elég sokkal toltam,most rövidebbeket akartam, hogy csökkenjen egy kicsit a backlogom.
Ezek amik nagyon tetszettek:
The Invincible,
Dishonored ,
Gta 4
Ad Infinitum,
Blacktail,
Clash: Artifacts of Chaos,
Martha is Dead,
Prey,
Paradise Killer
Firewatch2 volt ami nem tetszett, de az is azért mert szerintem fiataloknak szól: Hi-Fi Rush, Destroy All Humans!
-
Anonymusxx
senior tag
-
gyimger
őstag
Mit játszottam idén... Új játékot egyáltalán nem. Sőt, szinte mindent sokadik alkalommal játszottam. GTA V sztori, Prey, Dishonored, Fallout 3, Far Cry 4, FlatOut 2. Ez az év a régi játékokról, jó és bizonyított játékokról szólt.
Két játékkal játszottam idén, ami viszonylag új (nekem), a Hogwarts Legacy (jó, de FAÉK egyszerű játék), és a Chernobylite (ez 100% lett húsz óra alatt és szerintem jó játék). És még a második rész előtt megint lement az első Kingdom Come. Most februárig valami lemegy, utána az év a Kingdom Come folytatásé lesz.
Hitmannel is játszottam, de azzal amúgy is folyamatosan a frissen érkező célpontok miatt. Most Jean Claude Van Damme a célpont, de valami haláli jól sikerült. -
DaVE-1
senior tag
Prime Gaming November. Akit érdekel a steamen kivül más is azoknak érdekes lehet, feltéve ha nincsenek meg az ezer éves címek
Nov 01
【Epic Games】Marvel’s Guardians of the Galaxy
【GOG】Mafia: Definitive Edition
Nov 07
【Epic Games】Snakebird Complete
【GOG】Close To The Sun
【GOG】Dishonored — Definitive Edition
【GOG】Duck Paradox
【Amazon】Bang Bang Racing
【Amazon】Disney•Pixar Cars
Nov 14
【Epic Games】House of Golf 2
【GOG】Blade of Darkness
【GOG】Chasm: The Rift
【GOG】Tomb Raider: Anniversary
【Amazon】Ms. Holmes: The Case of the Dancing Men Collector’s Edition
Nov 21
【Epic Games】Super Meat Boy
【GOG】Moonscars
【GOG】Overcooked: Gourmet Edition
【GOG】RIOT — Civil Unrest
【Amazon】Max: The Curse of Brotherhood
【Legacy】Gloomy Tales: One-Way Ticket Collector’s Edition
Nov 27
【Epic Games】Elite Dangerous
【Epic Games】Jurassic World Evolution
【GOG】Shogun Showdown
【GOG】Sir Whoopass — Immortal Death
【Amazon】Mystery Case Files: The Dalimar Legacy Collector’s Edition -
i2k
őstag
videogameschronicle.com sarok:
~~~~
* [link] - Callisto Protocol director claims Krafton insisted on releasing the game too soon
"Még körülbelül három és fél hónapot szerettem volna [a játékon dolgozni]" - mondta Schofield. "És körülbelül három-négy hónapig azt hittem, hogy ez így is lesz. Szóval 2021 októberében vagy szeptemberében azt mondták nekem, hogy 'megkapod az időt, csak ne sajnáld" - ez volt a kifejezés, amit folyamatosan használtak. Nincs megbánás - csak tegyél bele mindent, amit csak akarsz."
A kiadó 2022. decembert erőltette... + Covid (beteg dolgozók végül távoztak)'21 volt életem legrosszabb fejlesztési éve."
Schofield elmondta, hogy négy Bosst és két ellenségtípust kellett kivágni a The Callisto Protocolból.
~~~~
* [link] - Warner Bros. is reportedly considering selling a stake in its video games business
"Ezek közé tartozik az Avalanche Software (Hogwarts Legacy), a Rocksteady (Suicide Squad), a TT Games (Lego), a NetherRealm (Mortal Kombat), a Monolith Productions (Middle-earth: Shadow of War) és a Warner Bros. Games Montréal (Gotham Knights)""A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav tavaly azt mondta, hogy a vállalat arra összpontosít, hogy átalakítsa legnagyobb franchise-ait "a nagyrészt konzol- és PC-alapú, három-négy éves megjelenési ütemtervvel rendelkező játékokról a mindig játékra való játékra való nagyobb mértékű átállással, élő szolgáltatásokon, multiplatformos és ingyenes bővítéseken keresztül, azzal a céllal, hogy több játékos több időt töltsön több platformon"."
* [link] - Arkane founder says Prey and Dishonored fans ‘will be happy’ with his new game
Colantonio márciusban kezdte el reklámozni a WolfEye következő játékát, amikor egy első személyű "retro sci-fi RPG"-ként írta le.
Kedden pedig azt mondta, hogy a játékosok hamarosan többet is megtudhatnak a címről.
"Néhány napon belül egy kicsit többet fogunk elárulni a következő játékunkról... A korábbi 1. személyű játékok rajongói, amelyekben részt vettem (Dishonored és Prey), örülni fognak" - írta a WolfEye elnöke és kreatív igazgatója az X-en. -
i2k
őstag
válasz
gyimger #143930 üzenetére
Azt ki akartam maxolni (Dishonored GOTY), de egyszerűen képtelen voltam rá: nem mentek azok az öcsik, amikhez nem volt szabad riasztani, vagy nem-ölni.
//a motoros-zombis játék - szerintem - nem volt akkora nagy szám, hogy oda-meg-vissza kellene lenni érte, hogy nem jön 2. rész: a végét elqták (mondhatni cliffhanger nélkül van lezárva), ha még jól rémlik.
(szerk2: [link] - csekkoltam, és igen.)//HFW meg csak fel van sz*pva, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire kaki (vagy nem). Perverz. Tudom.
-
gyimger
őstag
válasz
csaba951 #137570 üzenetére
Köszi az infót!
Elsőre nem volt szimpatikus, mert egy Dishonored vagy Prey után mást vártam, de ahogy haladtam, kezdtem olyan lenni, mint Bill Murray az Idétlen időkig végén, mindent tudtam mindenkiről. Gamepassbe nemrég került be, nem lepődnék meg egy bundlin.
Amúgy az Xbox app megint kínálgatja a 300 Ft-os előfizetést, de mi a francért. Eddig kétszer voltam előfizetve, mindkétszer ennyiért és nem tudom, mire föl ajánlgatja.
-
_drk
addikt
válasz
ZsZso #136095 üzenetére
Feltettem a Halo-t, játszottam vele egy kicsit, de eddig nem szippantott be.
Diablo 2őt pont meguntam, most a 3al játszottam kicsit, és észre is vettem hogy lehet szidni a 3at de sokkal jobb a rendszere. Jutalmazóbb, nem fizetős.
Eszembe jutott mekkora fasza volt év elején a Hades, így azzal is nyomtam kicsit.
Dark Souls3 Convergence mód-ot végigvittem.
El is kezdtem a Ds2őt. Na azzal nem nagyon haladok.
Aztán azóta meg munka van és spórolok az Elden Ringre.
Egyedül a Dishonored 1-2őn remegett a kezem, de így is annyi szar le van szedve és nem játszok velük. -
_drk
addikt
Én szeretem az Arkane-t. Dishonored1-2 nagy kedvenceim, bár a 2 már éppen, hogy elfutott gépen mikor toltam, pedig az se volt szép.
Vagyis inkább egyedi grafikája van ezeknek.
Na itt a Deathloop-nál nekem már 2021ben ez kevés. Az ellenfelek nagyon ismétlődőek(ezek valami robotok, meg ugyan olyan emberek?), ahogy a játékmenet is.
Sok minden még a régi játékokból maradt meg, amit láttam belőle például teleport meg vannak skillek.
Nekem olyan gagyinak tűnt az egész.
Egyértelmű nem adtam érte most 20 ezret, tehát nem játszottam vele, de pár perces gameplay meggyőzött, hogy ez nekem nem kell és a sztorit is elspoilereztem magamnak ami még jobban csak elvette a kedvem.
Pedig a Dishonoredben a Boss-ok kivégzése milyen jó volt... -
cskamacska
addikt
válasz
l.skywalker #133917 üzenetére
Ennek addig örülünk, míg egész EU-ban német kiadást lehet csak kapni a kötelező cenzúra miatt, illetve a EU2-es régiónak és az olcsóbb dobozos játékáraknak már rég búcsút is mondhattunk effektíve szintén emiatt.
A Fallout 3 - Dishonored RHCP változattal pontosan nem tudom mit bohóckodtak, mert ruszkikhoz képest majdnem nyugati áron kaptuk a ruszki változatukat.
De az Arma 3 CDP változatát tényleges hatalmas leárazással kaptuk, most lesz 6 éve hogy 2000 forintért szórta a CDGalaxis az eredeti teljes kiadást.echterion: Volvónak ebben nem volt keze, pontosabban volt, az EU2 és EU3 régiókat ők találták ki, hogy neked ne kelljen kici kis kínai feleséget ültetni a gépedre.
Aztán jött a csúnya EU és a kuponozott gyerekek.
más
IndieGala - Man O' War: Corsair - Warhammer Naval Battles 3 dollár - 138 maradék kulcsnál tartanak így órák alatt elfogy
alapjáték + 2 előrendelői DLC
új fejlemény hogy elúsznak a licensz jogok így eltűnik a játék Steamről, azaz nem lehet majd megvenni sehol később -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Shadowguard #132984 üzenetére
Dishonored 2 -t tolom most. Achiért küzdés nagyon megbolondítja a játékot, ugyanis van egy olyan aminél az egész játék során egy embert se ölhetsz meg, vagy egy másik amelyiknél egyszer se vehetnek észre. Sokkal izgibb így ... bár az első részt évekkel ezelőtt éppen azért hagytam abba, mert valamilyen bug miatt valahogy megmurderelődött valaki és olyan mérges voltam miatta, hogy nem folytattam a játékot (csak a misszió végén derült fény a problémára és egy misszió elég hosszú, újrakezdeni meg nem akartam).
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #132598 üzenetére
Itt a hangsúly nem a dishonored megvásárlásán volt!
Nekem a játék már megvolt, viszont a "nemzetközi" verzió, ami nem tartalmazza a magyar nyelvet. Tudom, egy szimpla magyarítással meg lehetett volna oldani a dolgokat, de ez így "elegánsabb".
A probléma abból adódik, hogy az általam ismert kulcsboltok egyikénél sincs feltüntetve, hogy milyen verzió. Tippre mind nemzetközi, amiben nincs magyar nyelv. A cdkeys-nél is csak annyi van ott, hogy worldwide régió. Az bármit jelenthet ugyan, de 99%, hogy az az a verzió ami nekem már megvolt.
Olyan sokat pedig nem akartam költeni egy olyan játékra, ami már egyszer megvan. Ezért volt az orosz oldallal való szórakozás.
Egyébként valamiért úgy rémlik, hogy már egyszer próbáltam megvenni egy steamsale alkalmával közvetlenül steam-ről, de nem engedte megvenni, mondván nekem már megvan. Amiben egyébként igaza is volt, meg talán lehet rosszul is emlékszem.
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #132593 üzenetére
Ehhez képest hat euróért megvenni Fanaticalon már kényeztetés volt.
Egyébként az ITAD-on ahová Dishonored HCP irányít, nem írja a magyar nyelvet, de nekem ez van meg és magyar. Steamen viszont van egy Dishonored és egy Dishonored RHCP is. Egyébként a második rész sokszor eszembe jut, emlékszem, mennyire ekézték, de nagyon emlékezetes élmény volt, kitűnő játék.
-
FunPro
őstag
válasz
Mr.Csizmás #132589 üzenetére
Na, annyira rápörögtem a dologra, hogy egyszer élünk alapon elkezdtem szórakozni.
Steam id alapján nem nagyon mentem semmire. Ezt már régebben is néztem, de sokra nem mentem vele. Megpróbáltam az rhcp kifejezést, de azzal sem mentem sokra.
Végül rászántam magam, és felcsaptam az internet legsötétebb bugyrát: a reditet.
Megnéztem, hogy milyen ruszki kulcsboltokat ajánlanak.
Írtak egy párat, végül eljutottam a gamazavr.ru-ra. Ez nem tudom itt mennyire ismert oldal, mennyire lehet legit. A verzió itt sem volt feltüntetve (igazából a kukacom nem tudta mi van feltüntetve, de szerencsére oroszt egész tűrhetően fordít a google), de oda volt írva, hogy milyen nyelveket tartalmaz. Közte volt a Magyar!
Már csak azt kellett kitalálnom, hogyan ne szopassam meg magam a kelleténél jobban. Kellett egy biztonságos fizetési módszer, de ugye a PayPal nem nagyon játszik oroszoknál. Felregisztráltam Revoultra (eddig nem tudom miért nem volt), elküldtem a 3500 forintot (Ezeknek miért kell ilyen sokat utalni ellenőrzés gyanánt?), és igényeltem egy eldobható kártyát.
Kifizettem, elfogadta. Megkaptam a kulcsot, erre látom, hogy a kulcs alatt ott virít a szöveg:
"Ez a kulcs csak Orosz Föderáció és a FÁK területén aktiválható" (by Google)
Itt erősen elgondolkoztam, hogy tökön szúrom magam.
Azért végső elkeseredésemben csak megpróbáltam aktiválni...ÉS MŰKÖDÖTT!
Dishonored GOTY RHCPA játék ára 481 putyin volt, átszámítva 1935,64 forint. Szerintem nem volt rossz üzlet.
Már csak abban kell reménykednem, hogy nem törlik a csába a profilommal együtt.
U.I.:
Utólag is köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Golden9
veterán
válasz
FunPro #132584 üzenetére
A GOG-os verziókban is van magyar felírat.
Dishonored - Definitive Edition
Dishonored: Complete Collection -
l.skywalker
titán
Ha már szóba került:
Dishonored - 2game.com - CORVO kukonkóddal 1,75€ -
FunPro
őstag
Jól sejtem, hogy a Magyar nyelvet tartalmazó Dishonored-öt már csak steamen vagy lemezesen lehet csak beszerezni?
Igazából még valamikor megvettem a teljes verziót, csak idegesít, hogy nincs benne magyar nyelv alapból.
-
Kelleret
csendes tag
válasz
csuvicsuva #132063 üzenetére
Anno sokan a tescoból vettük talán 299 vagy 399ft-ért.. Dishonored RHCP-nek irja a steam
Hiába vettem meg külön a definitve-et is mellé ugyanazt irja hozzá nem változott semmi.
Minden van benne dlck magyar nyelv. Megvenni még egyszer nem engedi mert mondja nkem már megvan és a régiómban ajándékozni sem lehet.
A kollekcióban is vicces 20.99 pedig egy 8.99euros tételen kivül minden megvan de ugyanugy 20.99-et kéne érte -
csuvicsuva
addikt
Srácok, megnéznétek nekem valamit? Valószíműleg több ember kell hozzá, mert elég bonyolult.
Anno még a régiózár előtt Dishonoredból az orosz verziót vettem meg (jóval olcsóbb volt és nem érdekelt a magyar nyelv), viszont a store nem érzékeli, hogy meglenne a játék, így a teljes Dishonored Pack nekem €20.99-be kerül. Akinek esetleg csak az első rész van meg és érzékeli is neki a store, milyen árat lát? Gondolom steamdb-n, vagy máshol nincs bundle ár kalkulátor.
Remélem lesz köztetek valaki, végül is elég sokan vagyunk. -
arfer
senior tag
válasz
TheNewDawn #128213 üzenetére
Jaja, régebbiek valószínűleg nem lesznek Monthlyban, de én most a Doom-mal és a Dishonored 2-vel szemezek... Az meg még lehet, nem
?
-
TheNewDawn
addikt
"visszatérés a suliba" címen elég durva akció van cdkeysen :
Skyrim Special Edition 8.8 euró
Monster Hunter World 15.8
Fallout 4 Goty 7.7
Dishonored mindhárom rész 4 euró körül
Shadow of War Gold 8.7
Assassin Creed Syndicate 6.5 és még sok más -
ayo
veterán
válasz
Hokunda #125127 üzenetére
hasonló az álláspontom: Prey-t nem toltam, FC4=FC3 csak más map, DL full fölösleges azért a pár dologért, szerintem baromi unalmas volt már a végén, Dishonored 2 meg minek, ha 1 se volt olyan jó. szerintem én még tartogatnám a pénzt, mert majd úgyis jön olyan játék, amit kérdés nélkül megveszel
(#125128) TheNewDawn: MK szerintem sok dolog miatt izgalmasabb hosszabb távon.
-
_drk
addikt
válasz
Cheesus #125121 üzenetére
Hmm, Érdekes játékok.
Prey: Én rohadtul élveztem annak idején. Annyi hogy mára szerintem eléggé kopottas, és rövid is talán.Dishonored 2: Ugyan az mint az első rész, kicsit csavarva van, de ha az első rész nem jött be ez se fog, mert tényleg tök ugyan az. Viszont én mind2őt élveztem, mert néhol tényleg lopakodni kell, főleg az elején, viszont a végére már nem muszáj. Főleg egy pálya végigvitele után, mikor rájössz hogy így-is meglehetett volna csinálni..
Egyedi Steam-Punk világa, a különleges képességekkel nem hiába működik még ez a game is.Dying Light: Nekem ez a verzió volt meg, de mire átvittem az alapjátékot addigra elég is volt. Kis idő után belekezdtem a kiegbe, de az a nagy földek, meg kocsival szórakozni már nem volt olyan jó.Pedig az alapjáték nagyon bejött, de szerintem túlságosan sokat is szórakoztam vele. Kb ez a gond volt a Far Cry-al is.
Far Cry 4: Ugyan az mint a 3. Másabb helyszín, más karakterek a de lényeg ugyan az, viszont tartalom mennyiségben verhetetlen a többihez képest.Nekem ez a game a 3. rész után már rohadtul unalmas volt,pár óra után abbahagytam.
Mikor lehet jó a game, de Copy-Paste az egész és az előző részben tényleg mindent megcsinálsz, addigra a következő game már unalmas lesz.
Dying Light kieg szerintem nem ad hozzá már sokat az alapélményhez.
Én a Prey-re szavazok, ha tényleg nem jött be a Dishonored 1. Viszont ha a Far Cry érzés nem unalmas még akkor meg az! Azzal ellehet tölteni sok sok órát. -
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Nem mintha nem lennék döntésképes "felnőtt", de kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy a felsoroltak közül ki melyiket venné meg, és miért
Idővel mindegyiket tervezem beszerezni, de hogy ne szaladjon el velem a ló (egy Fallout 4 GOTY már így is becsusszant) inkább csak egyet választanék.
-PREY: a 2006-os első résszel nem játszottam, bár úgy tudom nem is kapcsolódnak egymáshoz. A játék koncepciója tetszik, és sok jót is hallottam róla. (szürkén jelenleg 6,8€ körül mozog)
-Dishonored 2: Anno az első részével játszottam, próbáltam csak lopakodni, de hamar beleuntam, illetve a hozzá kiadott DLC-ket azóta se próbáltam ki, hiába figyelnek a fiókomon. (5,1€)
-Dying Light: Enhanced Editon: Az alapjátékot csúnya verzióban végigvittem, de ahogy nézem lenne még potenciál ebben a teljes kiadásban. (Steam-es ár: 14,84€ a Killing Floor 2 miatt- wallet pénz)
-Far Cry 4: A 3-as részébe 30 órát öltem bele, így valószínüleg ez a rész is tetszene, viszont tudom hogy meg lehetne sokkal olcsóbban is venni, én ragaszkodnék a Steam-es változathoz. (Steam: 12€ - wallet pénz)
-
FunPro
őstag
Ha már a fő topikban annyira szóba került a régióváltás...
Szerintetek érdemes lehet írni a steam supportnak, hogy dishonored-ből szereték red hot chilli pappers változatot igényelni?
Vagy ehhez újra megkéne vennem a játékot?
-
Źşë'
addikt
Dishonored 2 Fanaticalon 11.99€ ill. -10% blackfriday10 kuponkóddal vagy ha már volt aktív vásárlás akkor emailben küldnek egy -15%os kódot amivel 10.19€ lesz a játék
-
cskamacska
addikt
i2k ellustult(
) így kénytelen vagyok későn berakni ide a CDKeys.koma zakcióját
-90% nyilván a bolti teljes árhoz képest, néhol "csak" a legál zakciós árat érik be
Viszont a Call of Dutyik most cédékúcsbóthoz képest is zakciósak, imigyen:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC) €4.49
Call of Duty: Black Ops (PC) €3.99
Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC) €3.99
Call of Duty: Black Ops II 2 (PC) €4.49
Call of Duty: Ghosts PC €3.39
Call of Duty: Advanced Warfare PC €3.99
Call of Duty: Black Ops III 3 (PC) €9.09
Call of Duty: Infinite Warfare PC €3.39
Call of Duty WWII PC (EU) €17.09Talán nem mind a mindenkori legeslegolcsóbb, de mostanában még szürkéknél is drágábbak voltak.
ugyanitt még akad jó áron
Batman: Arkham Knight Premium Edition PC €2.79 - amíg nem bundlizzák Fanaticalon, messze ez lesz a legjobb ár érte
Steel Division Normandy 44 PC €5.69
Command and Conquer: The Ultimate Edition PC €3.99 régen volt ennyi legálban is, de aztán EA-ra rájött az ActiBlizzard hülyeség és nem árazza le rendesen, max a mobil változat mikrotranzakcióit
Dishonored Death of the Outsider PC €5.69Én magam vettem 6 Kodot, meg egy Prémium Bőregeret, megette mind a Sztím szépen. De mivel szürke az szürke, így saját felelősségre.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Dilikutya #123900 üzenetére
Hatalmas nagy +1, nyilván én is ha nem költok el utolsó 2 évben 130k t játékra, akkor valszeg most egy 1080+ 8700k val nyomulnek i5 6400 meg 1060 3gb helyett
ráadásul 99%ban single playert tolok, szóval simán megtehetnem, de nem fér bele az értékrendembe, pedig nem tartozom azok közé, akik olyan jól keresnek sajnos egyenlőre. Egy withcer 3ra, Prey re, dishonored vagy Deus Ex vagy GTA sorozatra (stb) nem fogom sajnálni a pénzt, ugy gondolom simán megérdemlik a fejlesztők.
-
csaba951
veterán
válasz
micafighter #123882 üzenetére
Bethesda pl arra, hogy pont ugyanannyi pénzt kértek egy magyartól mint pl. egy némettől, de cserébe kiszúrták a szemünket egy orosz verziós, agyonkorlátozott példánnyal.
Ebből a szempontból talán a Dishonored 1 volt a legkirívóbb. Itt a játék (gyárilag) magyar nyelvű változatát se megvásárolni, se aktiválni, se elindítani nem tudtad Romániából. Ugyanígy UK, DE, AT-ből se.Cserébe 1 centtel se volt olcsóbb a nem korlátozott példányoknál.Meg volt olyan japán cég, aminek nem tűnt fel, hogy már megszűnt Csehszlovákia. Így Csehországban (meg az összes, könyékbeli országban) lehetett kapni a játékukat. Szlovákiában meg nem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Csapoati #123185 üzenetére
Nyilván mindenkiet lehetne, mindig is lesznek olyanok, akiknek mondjuk egy Witcher, mass effect dishonored vagy Deus Ex vagy xcom stb széria szar, és a nfs payback, mafia 3 , COD széria,. Pubg , Fosnite meg hasonló ( számomra)hanyadekok a kiralyak és a 100/ 100 as játékok
-
az átjött a demo alapján, hogy itt esetleg valami különlegesség készül
pont emiatt nem bírtam eddig elengedni... (anno a far cry 2-vel is futottam vagy 2 kört, mire el tudtam engedni, az újratermelődés azt is hazavágta)
az egész világ olyan jóértelemben bioshockosan kidolgozottnak tűnt, szép is volt, tényleg sajnálom
így most csak a dishonored2 maradt, amin végtelen+1 napja hezitálok (gépigény - és ne! senki ne írja le, hogy nála mennyire tuti a legutolsó peccsel!
).
-
gyimger
őstag
Nagyon egy cipőben járunk! Kihasználva ezt a 11 eurós akciót, megvettem a játékot és lassan, óvatosan, mindenhez bizalmatlanul közelítek, turretet bedobozolva cipelem magammal, és minden berendezés tetejére felmászok. Mondjuk fél napom ráment, míg próbáltam a letörölt tábláról kiolvasni a széf kódját, de ennek a megoldása is őrületes volt. A sztori is nagyon tetszik, még magamban sem tudok megbízni. Jöhet a Dishonored 2 is hasonló akcióval.
-
FunPro
őstag
válasz
gyimger #120061 üzenetére
Amúgy valamiért én sem szerettem soha a BioShock-okat. Az egyet sokszor elkezdtem, de egyszer sem vittem végig. Az infinite-et kivittem, de az is olyan "meh" volt.
Valahogy gyengének érzem a játékmenetet. Nem is azt, hogy agyatlan fps, mert pl. a borderlands-eket imádom. Az sem, hogy képességhasználat van, mert pl. a dishonored is jó volt. De itt valahogy olyan gyengének érzem a fegyvereket, furának az irányítást...
Pedig ez a Dieselpunk-os megjelenítés, meg a sztori is érdekes, de így ez nem az én játékom, maradjunk annyiban!
-
Cheesus
senior tag
válasz
csaba951 #119704 üzenetére
+ mindenki:
Ahogy rájöttem nekem pont a lopakodás meg a türelem részével van bajom. Kb belebolondulnék ha kivárásra kellene játszanom stb, ezért is volt pl a Dishonored vége Chaotic
Nem adom fel még a játékot, mert alapjában véve nem unalmas, de amikor pl 4x-e halok meg egy főnöknél, és mindíg elismétli h visszatértem a halálból, de ő újra visszaküld oda akkor inkább ki is lépek a játékból...
-
cyberkind
félisten
Egy rohadt ellenségen múlt a halálmentes Dishonored elsőre, fogalmam sincs melyik kis rohadék lehet a bűnös.
-
cyberkind
félisten
A Dishonored nem ölős részébe beletartoznak az állatok is, vagy csak az emberek?
Eddig még állatot se öltem.
-
Crytek
nagyúr
Fanatical star deal Dishonored Deifinitve 5.99€ Magyar régiós!!!
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem volt pofim betenni az ON topikba, de ha valakit csak az tántorított el a Dishonored megvásárlásától 3.49 GBP -ért, hogy nincs benne magyar nyelv, akkor annak találtam egy kis hekát. Mivel a Definitive Edition a GOTY PC -n (csak egy package), szerintem ugyanúgy működni fog.
-
cskamacska
addikt
válasz
SityiSXT #118467 üzenetére
Régen volt már kedd, linkelek keddit hátha lesz megint kedd.
Feature Creep - Video Games Are Not Too Expensive To Make
Super Bunnyhop - How American Game Companies Avoid Paying Income Tax
régebbrül
"I see these figures as proof that customers are spending more money on micro transactions than on actual games.""Despite increasing their profits Activision is constantly laying off employees and shutting down studios as their game library shrinks into a small handful of microtransaction frieandly titles."
"But really that just relfects the trends over the past generation of wealth building. If you want a microcosm example of how the costs of products have been going up despite wages staying the same and jobs going away, look no further than the past decade of Activisions budget.
Sure, that may mean they are developing better and better business sense, but how long can these trends really sustain themselves.. before the underclasses get desperate."
"So if you ever feel like Blizzards games are getting less, uhh, ambitious than they used to be, or you ever want to gripe about how the remake of Modern Warfare has 100% more transactions than the original game, just remember that Activision-Blizzard is spending less of its budget on games than it used to. And to rub it in they are probably spending less of their budget on taxes than you do."
még még jöhet ide Jim Fucking Sterling Son száját lebegtetni
The Jimquisition - When Publishers Kick, Developers Start"As big budget game publishers hobble their own potential by paying to a very restricted market of focus tested teenage boys, they have left huge gaps in the market that independent developers are happily filling. Because alleged AAA publishers hate the idea of making some money, as opposed to making all of the money, they have abandoned consistent mid range reliable products with dependable audiences in favour of a reckless "go big or go home" strategy. Expecting every game they publish a 10 million dollar Call of Duty rival, and consigning anything that fails to meet those expectations to the failure bin.
Its ironic, really, that major publishers are so famously risk averse, but what they are doing, betting huge on the next big thing with ridiculous budgets, is such a massive short sighted gamble. Even with some publishers actually doing it and still proving new IP and unique ideas can work - Hello Dishonored, and everything Devolver Digital published in the last few years! - the allegedly AAA scene is still a stagnant mire of fear and death.
Meanwhile this massive failure of those publishers, and i do consider it a fucking failure, has been capitalised on developers who are out of the machine. So many talented and passionate developers have checked themselves out of the system, and made the kind of games we are supposed to hate." -
warcat
veterán
Úgy tűnik,amcsi amazonon keresztül potenciálisan elcsíphető lesz pár Black Friday deal nov. 23 de inkább 24
Néhány ár:
Assassin's Creed Origins for $29
Battlefield 1 Revolution for $30
Destiny 2 for $30
Dishonored: Death of the Outsider for $15
The Evil Within 2 for $25
Titanfall 2 for $12
Watch Dogs 2 for $12
Wolfenstein II: The New Colossus for $25 -
bullseye
addikt
Dishonored 2 11.39 EUR, de ugye piszkosfehér, meg nyakunkon a halloweeni leárazás. De ilyen olcsó még akkor sem volt.
-
Mr.Csizmás
titán
Dishonored DoO-ra van vhol akcijó?
-
i2k
őstag
"7 Deals over 7 Days to celebrate 7 Years of Green Man Gaming":
5. nap: "Rocket League" (£10,49 / 30% OFF) - ~3,830 Ft --- "7YEARS" kóddal: £8,39 = ~3,070 Ft
Flash: "Dishonored 2" (£19,99 / 50% OFF) - ~7,300 Ft --- "7YEARS" kóddal: £15,99 = ~5,840 Ft -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Crytek #111453 üzenetére
0day nem sokat vettem, csak az igazság kedvéért, diablo3, gta5, train simulator world, dying light, dishonored 2. mellesleg ez nem a tartaléktól függ, nekem is van egy csinosabb mozgósítható összegem befektetésekben, mégis vannak 0day játékaim. (mai világban "sajnos" 13k nem egy nagy összeg)
szerintem boltold el az avatarát vele
-
Crytek
nagyúr
válasz
djculture #110873 üzenetére
Ezzel nem tudok mit kezdeni.Batman AK van akinél a mai napig játszhatatlan. Nekem tökéletes. Nálam egyetlen egy bug sem volt a GW3 bétában és nagyon odatették magukat mindenben az előzőekhez képest.
Nem mellesleg a sokkal nagyon kiadók sokkal gányabb dolgokat tesznek le az asztalra lásd pl Dishonored 2.
City most már csinálhatna valami más game-et is kíváncsi lennék mire lenne elég. -
cyberkind
félisten
A külön kulcsbótban vett Dishonored GOTY verziót lehet honosítani, vagy legalább magyar feliratot rádobni?
-
Gaborka30
aktív tag
válasz
Hunbeast87 #110448 üzenetére
Nos.. valóban.. így jobban belegondolva: minek cserélne ilyen árú játékokat, ha megveheti a monthlyt
Akkor újabb próba.. egy dishonored 1 def edition
Elsőre csak az eredeti árakat néztem...
Aztán persze jogos a röhögésNa de hátha ajánl valaki érte valamit, amire épp szükségem van
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A következő humble mothly-ban a húzó cím a Total War: Warhammer.
A havit nem mondom le, viszont a játék már megvan.
Tehát ha valakit érdekel és csak amiatt nem akar előfizetni, írjon privit.. szívesen cserélem majd a következőkre:
Dishonored 2
Doom,
Divinity: Original Sin Enhanced Edition,
Elite Dangerous,
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradEzeken felül meghallgatok minden javaslatot.. legfeljebb nem egyezünk meg
-
tomsolo
addikt
Steamgiftses sale ajánló:
Best ever prices/glitches spotted so far:
Double Fine Bundle | 93% (check individual games; some tie for best ever prices)
Bad Rats Show | 90%, GOTY contender
Beatbuddy: On Tour Collector's Edition | 90%
Braid | 90%
Massive Chalice | 90%
Unreal Deal Pack | 88%
Tropico 5 Pack | 88% (glitched; now 85%)
Carpe Fulgur Collection | 85% (all 3 titles also best ever prices)
Satellite Reign | 85%
The Age of Decadence | 75%
Batman: Arkham Knight Premium Edition | 75%
A Good Snowman Is Hard To Build | 75%
ABZU | 70% (slightly cheaper on another site though)
Reigns | 66%
Subnautica | 50%
The Witcher 3: Wild Hunt (Trilogy?) | 55% (if you own Witcher 1 + 2)
ARK: Survival Evolved | 60%
Dead Rising 3 | 70%
Jotun: Valhalla Edition | 67%
Chiku | 90%
Shadow Warrior 2 | 33% (if you own SW1)
Clustertruck | 40%
Concrete Jungle | 66%
Signal Ops 2 Pack | 85%
DreadOut Bundle | 85-40% (check each title)
Braveland Pirate | 90%
Turok | 75%
Homeworld Remastered Collection and Deserts of Kharak Bundle | 75%
Bohemian Killing | 85%
Beautiful Japanese Scenery - Animated Jigsaws | 90%
Pathologic Classic HD | 75%
Project Highrise | 35%
Stardew Valley | 33%
Aviary Attorney | 30%
Danganronpa 2: Goodbye Despair | 40%
Endless Loop Management Bundle | 48%
Over the Hill and Far Away | 85%
Mekazoo | 50%
N + + | 50%
Dishonored | 67%
Quell Zen | 75%
Aarklash: Legacy | 90%
Borderlands: The Pre-Sequel | 83% (if you own everything else in the pack!)
Sniper Ghost Warrior 2 | 90%
Wolf Pack | 67% each title
Trillion: God of Destruction | 70%
RunGunJump | 85%
Age of Gladiators | 75%
Flyhunter Origins | 90%
Run or Die | 80%
Duckie Dash | 75%
The Aquatic Adventure of the Last Human | 75% (tied for best price, but game looks interesting)
Shardlight | 70%
Arcade Game Series 3-in-1 Pack | 75%
1979 Revolution: Black Friday | 60%
Niels Bauer Games bundle | 94%
Valve Complete Pack | 89% (can be cheaper, depending on what you already have)
Tales of Symphonia | 75%
Tales of Zestiria | 75%
Introversion Bundle | 90% (includes Prison Architect at a discount, if you own the other games!)
Train Fever | 90%
Buka Post Apocalyptic Collection | 95% (all games unbundled, with cards)OTHER SITE BEST PRICES
Kerbal Space Program | $12.23 w/ newsletter discount (legit?)
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | 75% (with WINTERSALE code)
Fallout 4 | ~75% (with WINTERSALE code)
Skyrim Legendary Edition | 75% (with WINTERSALE code)
Mafia III | 60%
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition | 60% (with coupon)
Evoland 2 from Resumegames (80%; $3.83 with MERRYXMAS code) -
i2k
őstag
Gamersgate UK - "Dishonored 2 - 20 font (*364,13) = ~7262 Ft.
//(ugyanez a "Ft-os" oldalon: 9306 Ft...
)
-
törölt tag
Majd ha minden tartalommal együtt lesz 20€ alatt az a játék, akkor meg fogom venni. Jelen formájában nem ér meg ennyit szerintem, bármilyen a játékélmény. Dishonored 2 detto. Ha ennyire semmibe veszik a játékosokat, akkor a markukat se tartsák.
-
djculture
félisten
gamestar újságban dobozos játékok:
The Witcher III: Wild Hunt, a Middle-Earth: Shadow of Mordor, vagy a Pillards of Eternity és egyebek:- Baldur's Gate Enhanced Edition
- Icewind Dale Enhanced Edition
- Dishonored Game of the Year Edition
- Serious Sam 3
- Warhammer 40K: Dawn of War II
- Wolfenstein: The New Order
- Wolfenstein: The Old Blood
- Alien Isolation Nostromo Edition
- Civilization V
- Dark Souls II
- Sleeping Dogs
- Fallout: New Vegas
- Hitman Absolution
- Borderlands -
tomsolo
addikt
Német MediaMarktba 25 euro a Dishonored2.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tupacamaru #108452 üzenetére
Dishonored első része, csináld meg a lopakodós achikat mondjuk elit, vagy mestergyilkos nehézségen.
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Mivel kijött a Dishonored 2 így gondoltam kipróbálom az 1-et, már évek óta a fiókomon van, de még nem játszottam vele...
Viszont RHCP verzióm van:
De angol nyelven van a játék, és nem is találtam lehetőséget a menüben magyarra állítani. Mit kellene tennem hogy magyar nyelven legyenek a feliratok?
Köszi! -
szallasi007
őstag
válasz
djculture #108116 üzenetére
Teljesen igazad van, csak most pl dishonored 2 meg watch dogs 2 is érdekel, mindegy majd nyomott áron megveszem. Előre rettegek mit alkotnak a Mass Effectel mert csilivili videót már tettek közzé de biztos ez is nyamvadt port lesz
Lassan ott tartok megint veszek konzolt meg egy értelmesebb tv-t vagy monitort csak akkor az asszony pajtitól meg jön majd az ezt meg már megint minek kérdés -
maross
nagyúr
Mindenki ostorozza szegeny dishonoredet, kivancsi vagyok ki az aki tenylegesen jatszott vele. A jatek teljesen jo, mafiaval ellentetben. Szokasos optimalizalatlansag megvan, mint -tulzas nelkul- minden masodik AAA jatek eseteben. Aki szerette az elso reszt, ez is be fog jonni neki, aki nem szerette, az hanyagolja, aki pedig nem probalta az elso reszt, mindenkeppen az elsovel kezdje.
ez mondjuk vicces, nem tudom mennyire igaz/altalanos dolog:
"The game runs faster on Medium than it does on very low. I got more frames in the same area on Medium than I did very low." -
cskamacska
addikt
válasz
Mr.Csizmás #107922 üzenetére
rég nem volt már fosportflém.rovat
szerinted a Dishonored 2-t érdemes preorder megvenni?
Előrendelésben? Csakis.
wjbhbdux: «Arról nem is beszélve, hogy a Dishonored 2 és a Watch Dogs 2 esetében is az AMD mondta, hogy segítik a fejlesztőket»
Dishonored 2 - az idei 264. fosport [link]Abu85: "Nem mondtam, hogy jó port lesz. A VOID Engine egy csomó PC-s optimalizálást nem kapott meg, amit az ID Tech 6 viszont igen. De a játékot ki kellett adni, mert hoznia kell a pénzt. Majd fél év alatt összerakják, addig ne vegyétek meg. A Bethesda eleve tudta ezt, amikor lelőtték a megjelenés előtti tesztelést. Borzalmasan rosszul áll az összes aktuális projektjük, viszont nem halasztható el a megjelenésük fél évvel, mert benne áll a pénz, illetve a konzolverziók készen vannak. Szarügy, de ez van. A pénz viszi előre őket is, és az év végére tervezet projekteket ki kell adni, akkor is, ha szarok.
A felhasználók tudnak tenni ez ellen. Szavazni kell a pénztárcával, de amíg forró a PC-s pre-order, addig ne várd, hogy ez változzon.
A változás pedig imigyen áll: Dishonored 2 > General Discussions > Can we PLEEASSE stop preordering?!
"I just preordered the collectors edition."
"Don't tell me what to do."
"Once I have a pretty good idea of when the preload is up, I'll preorder - as usual. The chances of Dishonored 2 being a disappointment or a technical nightmare is basically zero, and even if that were the case, you still have the 2 hour/2 week window to get a full refund.
Much ado about nothing op. Preordering undermines no one."
"Pre-ordered and excited!
Btw. your Games Library on Steam is really weak..."Persze a Díszhónalj 2 speciel nem kimondottan jó djcultúrázni, mert a játék nem rossz, és idővel meg is hegesztik(talán), de a hozzáállás látszik, és ehhez képest a népek kajálják mint kacsa a mountain dewba áztatott doritost.
Nem lenne nekem gondom a előrendelőkkel, amíg otthon a négy fal között csinálják, de ha még jobban elszalad a kiadókkal a ménes, azt én is megérzem, ha nem bundliig várok egy játékkal.
mod: látom már DJkultúra Úr beelőzött
Ki korán kel flémet lel.
-
djculture
félisten
Szokásos cirkusz most épp a dishonored 2 készült el pc-re szarul, alapesetben a cpu magok unatkoznak úgyhogy megint lehet manuálisan kiosztani az erőforrásokat mint anno az AC3-nál...
-
cyberkind
félisten
A Dishonored 1-ből melyik verziót ajánlott megvenni, vagy már csak az újat lehet, illetve van különbség a sima és az új között?
-
cyberkind
félisten
Elvileg a Dishonored 2 szar port lett PC-re.
Én nem olvastam és nem is néztem csak hoztam a linket.(#107975) bullseye
Szerintem i2k-ra gondolhatsz de nem vagyok benne biztos. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #107924 üzenetére
Micsoda? Dishonored 2-őt lemondani? Nooooooo waay.
(Az első pillanatban behúztam cdkeys-en, a Deus Ex mellett nekem ez az év legjobban várt címe)
Azt szerintem nem lehet elbaszni, ha csak copy-paste-elik az előzőt és új missziókat kapok én már boldog user leszek. -
cskamacska
addikt
válasz
AeSDé Team #104828 üzenetére
Senki nem nézi az on topikot?
x_o_n még múlt pénteken ismét felajánlotta hogy a helyi(németországi) dobozos zakciókból nekünk is tud szerezni:
fallout 4 -uncut version dobozos 22 eu pc,ps4,xbox
evil within gp version 7eu pc
Battlefield 3 - Premium Edition 10eu
Battlefield hardlines 10eu
DAEDALIC ADVENTURE-COLLECTION 6 féle diszdobozos 10eu pc
Castlevania 2 collector edition( könyv ,koporsó,fémtok,arts,stb stb 3 dlc)15 eu
Skyrim Legendary Edition 6,99 eu
fallout 3 goty 6,99
fallout vegas goty 6,99
dishonored goty 6,99
f1 2011 2,50eu
witcher 3 14,99eu
gta 5 24,99eu
diablo 3 kieg collector edition 29,99euEzúton is köszönöm szíves segítségét!
más
Amazonon Prime Day van ennek örömére
10 dolláros promó kreditet lehet szerezni Prime és Audible trial feliratkozással
mod: pontosabban lehetett, mert pont ezekben a percekben ért végetÉs itt megjegyezném hogy a Prime kipróbálással nem árt vigyázni. Vagy két hónapja böngésztem az Amazon ingyenes droid app kínálatát, és bár mostanában nem szakadnak meg a bővítésébe azért egy játékot pluszegysornak. Mint utólag kiderült az Amazon rendszere behúzott mellé egy hónapos Prime trialt a megkérdezésem nélkül. Különösebben nem foglalkoztam vele, a szolgáltatásait nem tudom kihasználni(videótéka nálunk nem megy, fizikai cuccokat meg nem vásárolgatok kedvenc múzeumomnak), de ha le is mondom, azonnal újraindítani már nem lehet ha később kellene(mint pl most), hagytam a francba, majd megunja és hazamegy.
Ahogy Moritzka képzeli.
Beavatkozás nélkül olyan szépen leszedi trial végén a teljes évi 100 dolláros díjat a fiókhoz tartozó kártyáról, hogy öröm nézni.
Limit speciel megfogta kétszer is, de apjok ***** ***** ***** azt.
Tl;dr: Tessék az ilyen-olyan próbaidőszakok lejárta előtt lemondani a szolgáltatást, mert ráfázás lesz belőle.
más
Lead and Gold: Gangs of the Wild West kulcsosztás van Fatsharkéknál
-
Agyzuzo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
csaba951 #100456 üzenetére
> egy csomó helyről olcsón be lehet szerzeni az 1-5 éves játékokat
A másik meg, hogy érdemes elgondolkodni gyűjteni vagy játszani akar valaki.
Idei tervezett végignyúzás/befejezés a már megvett/meglévő játékaim alapján:
Age of Decadence
Age of Wonders III
Alien: Isolation
Agarest: Generations of War
Assassin Creed Unity
AKIBA'S TRIP: Undead & Undressed
Battle Worlds: Kronos
Blackguards 1-2
Blade Kitten
Bound By Flame
CRYPTARK
Dishonored
Divinity: Original Sin (Classic)
Endless Legend
Fairy Fencer
Fable Anniversary
Gabriel Knight - Sins of the Fathers
Glitchspace
Halfway
Hand Of Fate
Hard West
Highlands
Homeworld Remastered Collection
Hotline Miami 2
Invisible, Inc.
Legend of Eisenwald
Legend of Grimrock 1-2
Lords Of The Fallen
Lords of Xulima
Might & Magic X - Legacy
Monkey Island 2: Special Edition
Nova-111
Oddworld: New 'n' Tasty
Pillars of Eternity
Risen 3 - Titan Lords
Satellite Reign
Saw
Sorcerer King
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Styx: Master of Shadows
Subject 13
TIS-100
The Last Remnant
The Legend of Heroes: Trails in the Sky
The Secret of Monkey Island: Special Edition
The Talos Principle
The Witcher 3: Wild Hunt
This War of Mine
Valkyria Chronicles™
Wasteland 2
+Dragons Dogma
Homeworld: Desert of KharakÉs csak azért 50 + 2 mert nagy hirtelen ennyit sikerült összeírnom fejből. De pl a Portal 1-2 két éve vettem 1 000 Ft-ért és még el sem indítottam (nem pörgetek kártyát) és hiába volt olcsó ha lényegében azóta taposok rá erre az ezresre.
1200 játékból talán ha 100-al játszottam, így szerintem idén nem kéne vennem semmit mert így az olcsó is drága.
Szóval én most behúzom a kéziféket, aztán majd decemberben találkozunk az anonim steam függők találkozóján.
-
Urguru
aktív tag
Dishonored - Game of the Year Edition érdemes megvenni , vagy elég az alap ?
-
reelc
veterán
válasz
tomsolo #99136 üzenetére
Fallout: New Vegas Ultimate. Ennyi, így fizetés előtt.
Terv: remélem hasonló (vagy jobb) áron visszajönnek az ajánlatok év végén, és akkor még valószínűleg a Dishonored GOTY, Assassin's Creed IV Black Flag+Season Pass, Life is Strange, Shadow of Mordor GOTY még esélyes vásárlásra, ezekből választok majd.
Utána jövő Fekete Péntekig kb. a bundlik jöhetnek csak.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
tomsolo #99136 üzenetére
Nem tudom, hogy csak Steam forrásra gondoltál -e, de itt vannak a black friday -es sale alatt vásárolt cuccaim:
- Gat out of Hell (Steam)
- Assassin's Creed Rogue Deluxe (Nuuvem)
- Fallout: New Vegas Ultimate (Nuuvem)
- Dishonored GOTY (Nuuvem)Nem szoktam ennyit költeni, de most elszaladt velem a paci.
-
Mondandóm második felére gondolsz?
Nagyon egyszerű, ha egy játékot be tudsz aktiválni akkor futtatni is tudod... (99,99%).
Ha futtatási korlát van rajta, akkor az esetek 99,99%-ában már aktiválni sem tudod.Ritkán a megjelenéstől számított relative rövid időn belül volt már olyan hogy be tudtál aktiválni egy játékot, és futott is... majd utólag rátettek egy futtatási korlátot. Ilyen lehet, de ezis ritka 0.01% esélyes.
Régi több éve piacon lévő játéknál meg semmi, mivel azokkal utólag nem foglalkoznak évek után ilyen zárakkal meg stb. Sőt inkább levenni szokták, ha van is módosulás.Szóval annyi mondtam mint érvelés, ha be tudod aktiválni akkor futni is fog.
A New Vegas Ultimate-t más szempontból speciális... mégpedig azért mert a "sima" régiómentes változatát letiltották keleteurópára... Tehát amit meg tudsz venni németeknél, angoloknál, amerikaiaknál stb. Azt ők be tudják aktiválni, az oroszok és kelet európa meg nem. Ezért van a német boltban is a figyelmeztetés, hogy nálunk nem fog menni. Angoloknál, németeknél stb menni fog. Ezért New Vegas Ultimate-et csak Steam-en illetve a magyar boltokban célszerű megvenni.
Ez a változat elég ritka... talán ez az egyik még még van 2-3 eset ilyen max... de ritka mint a fehér holló.A Dishonored GOTY esetén a fenti régiómentes "ROW" változat nincs aktiválási korláttal ellátva (mint ahogy az esetek 99%-ban sosem a ROW). Tehát ha megveszed brazíliában, angliában, stb akárhol azt be tudod aktiválni nálunk is és menni is fog.
Dishonorednél nálunk egy spéci keleteurópai változatot árulnak, ami viszont csak nálunk/régiónkban aktiválható.
A plussz csavar a dologban, hogy ebből is kétféle van... van a dobozos bolti... ezen futtatási korlát is van. Tehát megveszed a magyart, beaktiválod és fut is... de máshol nem fut (pl németeknél, angoloknál).
És van az amit a Steam árul a saját boltjában. Ez szintén csak nálunk vehető meg, de nincs rajta más korlát. -
ZsZso
Közösségépítő
Kockáztattam megint. Dishonored GOTY is bekerült a kosárba Nuuvemről és az is aktiválható is volt!
Töltögetem lefelé, hogy el is indul -e, de csak menni fog (bár szerintem, ha aktiválható volt, akkor az indítással sem lesz gond).
Szerk: a vásárlásnál brazil barát segített természetesen.
-
djculture
félisten
Ez a dishonored is jó fos technikailag, nem képes egy 1600*1200-as kijelzőt kezelni.. Oké hogy nem divat az ilyesmi felbontás de gta v meg bármelyik játék kezelte eddig, itt meg kibssza a képet és szevasz, semmit nem látni. Gratulálok a készítőknek.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nuuvem - Fallout: New Vegas Ultimate (+ argentin Hola) = sikeres vásárlás, beaktiválás!
Ahogy a Nuuvem mondaná: Go! Go! Go!
Szerk: már csak a Dishonored GOTY -ra kellene megbízható forrás, hogy működik és teljes is lenne a boldogság.
-
válasz
genndy #98967 üzenetére
De jól írtad úgy kell, csak annyi megkötéssel hogy mindig az alapjáték nevére kell csak keresni... tehát jelen esetben new vegas, az ultimate nélkül...
Szóval én úgy szoktam jóideje, hogy appok között rákeresek, pl Black Ops III (itt amugy célszerű elhagyni a III-at megintcsak).
Utána ki szoktam választani és megnézni az összes "app type" = "game" bejegyzést, aminek a neve egyezik azzal amit keresek. példában 311210, de lehet több is... new vegasnál van több is, dishonorednél is 2 féle van pl.És utána a "packages" alatt megnézem az összes bejegyzést.
Itt van az amit te is mondtál... újabban már csak egy sub azonosító van és abban van a csapda elrejtve (orosz korlátos stb stb).
Ha sehol sincs magyar tiltás vagy kizárás (egyik bejegyzés alatt sem itt), akkor szoktam megvenni...
-
SteamDB-n nézzétek meg ezeket... a Dishonored egyébként ROW a braziloknál, nincs külön délamerikai verzió.
(#98956) NyMRooD
Jaja pontosan valahogy így. Van amit enged venni, van amit meg csak délamerikai IPről és délamerikai fizetőeszközzel enged megvenni.
A játék meg vagy lockos vagy nem, azt meg steamdb-n kell nézni.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
DeFranco #98951 üzenetére
"tehát ha most rázsizsegek a dishonoredre, és vpn nélkül engedi megvenni, akkor tuti aktiválható, ne is várjak a visszajelzésre, nekifoghatok biztonsággal?"
Igen, de nem fogja. Checkoutnál írja, hogy "a Te országodban barátom, ez nem elérhető". Sőt a reddit szerint úgy fest, hogy még a bankkártyát/PP címet is nézi, úgyhogy a VPN is kevés lesz hozzá. Pff neki. -
DeFranco
nagyúr
egyébként hogy van most a nuuvemnél a vásárlás, minden esetben vpn kell, csak esetlegesen aktiválható a vásárlás után, vagy a vpn szükségessége is esetleges?
re:szerk: tehát ha most rázsizsegek a dishonoredre, és vpn nélkül engedi megvenni, akkor tuti aktiválható, ne is várjak a visszajelzésre, nekifoghatok biztonsággal?
-
ZsZso
Közösségépítő
Ne legyenek illúzióim, a Nuuvemen a New Vegas Ultimate és a Dishonored GOTY nem aktiválható nálunk, ugye?
-
Lackki
őstag
fuuuuuuuu.... ilyen mé nincs nálunk elárazva PCre?
-
Cheesus
senior tag
válasz
DeFranco #98854 üzenetére
Hát igen, ne ess abba a hibába mint itt jó sokan (talán te magad is
), hogy csak hörcsögöljük a játékokat, de közben sopánkodunk, hogy nincs mivel játszani
De amúgy ha a 3 játékot nézzük mindegyik jó választás lehet, a Dishonored rövidebb a másik kettőnél, de egy átlagos FPS-hez képest annak is elég hosszú a kampánya, és még 2 külön befejezése is van, míg a Fallout-ok ugye Open-world RPG-k, tehát ott a lehetőségek tárháza szinte végtelen, amit MOD-okkal csak még tovább lehet csiszolni
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Cheesus #98851 üzenetére
igazából időm se nagyon van, inkább csak kíváncsiságból venném meg.
közben végiggodolva elég lesz egyet is választani, aztán majd lesz még akció úgy is
@Mr.Csizmás: most a dishonored felé húzok mert bioshock+ac>borderlands ahogy nézem. a falloutot inkább csak a hype miatt szúrtam ki, de abból meg nincs rendes demo amit olvastam a demo verziókról az meg elriasztott a kölcsönzéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Katana GF76 12UE 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 Plus 9320 /i7-1260P/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL
- 65" OLED 4K S95D Smart AI TV (2024) (azonnal átvehető, bontatlan, 3 év garancia)
- Arctic Freezer i35 A-RGB - Intel 1200/1700-hoz - Garancia 2027.06-ig
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZEX-75WN4A0) 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest