Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
En detto ugyanigy erzem, märmint ,hogy szetcsesztek a gr-t.Ez az egyik legjobb es legrosszabb patch is egyben.Tele fasza ujitäsokkal es tele instabil, lag-es szerverekkel....Idäig nekem nagy csalodäs.Ha en is barbi pärti lennek vagy esetleg monk (na jo ez azert bejön picit de nem akarok beällni a sorba milliomodik monk vagy barbikent) akkor semmi gäz nem lenne de igy, hogy a kedvenc kasztom a wd, lag-et csinäl illetve a mäsik a wizz. ami meg sehol sincs benn magas gr-ben igy ez eleg tre.(legaläbbis leaderboard-on egy darab wizzt nem lättam meg top 1000-ben 4es party-ban)Lehet hogy a vegen en is beällok dh-val tolni egy picit...
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
DioRobber
tag
én a coldos permafrostost ajánlanám mert azt iceblink gemmel, meg különböző cold alapú skillekkel a dmg-t tudod buffolni, egyébként meg mint a hotában is a fire ág is brutál, szal kb egy súlycsoport, én mostanában már a fire-t látom inkább
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
Djuree
félisten
hét elején kezdtem, azt se tudtam mi az a szezon, sőt előtte se sokat dio3-aztam. felhúztak fél óra alatt 70-re (köszi megint ) onnan meg már magam is tudtam haladgatni, most meg már GR35-40-et nyomom egyedül.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tibee77
őstag
Patch ota mindenkinek esik ha kell ha nem.Cube nagyon sokat lenditett a furnace elöforduläsän.Amugy is mindnekinek kell egy a kockäba, es azon kivül meg csak egy ancient ha esetleg a kezbe kellene.
-
Reinhardt
őstag
-
granini
őstag
"ha van supp monk nem igazán fekszem" - kb arra jottunk ra hogy a divatos dps karaktereknek (barb, wd) annyi tafneszt kell osszeszedni hogy ne tudjak oket egyhitelni az elitek meg a bossok.. ha nem tudnak egyhitelni akkor nem fogsz meghalni mert supmonk mellett olyan liferegen van hogy impossible hogy tobbet sebeznek le rolad mint amennyit visszagyogyulsz.. idealis esetben.. persze GR60 felett nem kell rajoskodni es beallni a 3 arcane lezer tovebe hanem kicsit mozogni kell es akkor nem lesz baj..
Persze van 1-2 GR boss aki egyhitelni fog mert van olyan tamadasa (Perendi pl.. esetleg a king, vagy orlash..) de pl saxtris meg ghom akik eddig a leave game tipusu bossok voltak a gaz meg a forgoszel miatt most siman hozhatok mert a sebzesuk egyhitre nem eleg, amit meg sebeznek azt a monk elobb visszatolja neked.. gyakorlatilag ezek egyhelyben allva fullHP-n uthetok.. ami NAJSZ!!!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
AtHoS
nagyúr
-
JSaN
addikt
Th, a maci erosebb mivel egybol adja le a damot, acid pedig par secre leoszva. Tovabba 1h weapon miatt egyel tobb leg tulajdonsaggal inditasz. Acidnal a 2h bot megkoti a kezed, cubeban vagy cicac vagy furnace lesz. Macinal viszont tudod vinni mind kettot.
Van maci felszerelesem is full anciba, de nekem nem fekszik sehogy sem a jatek stilusa, illetve amilyen peches vagyok nekem kettesevel adja grben a szuk barlangos palyakat ahol minden szir szarban elakadnak a macik.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
MegalodonS
őstag
Igen de ez erintett a DH-t is meg a laggolos WD-t ez a Barbarok es Papok szezonja
(#83017) Thrawn
Siman Peticiot fogunk neki benyujtani nem lesz valasztasa
(#83023) Edge
Neked az oreg Deckard Cain-t ideznem : at LAST GZ melyik harom achit csinaltad meg??
GZ-GR62
Ujabb Quin69 video,avagy.....
Statikus toltesu Pap - Static Charge Monk (Group | 2.3 | Season 4)
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Mennyi cdr kell a perma akarathoz? Olyan táposnak érzem magam hogy nem igaz... [link]
Annyi, hogy hellfire neckem még nincs de azt most vadászok hozzá. Holy Cause a nyerő 5. passivnak? Meg sok embernél látom hogy life/wrat spentes cuccokban mennek ez jó?btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Rayner
őstag
A baj inkább ott kezdődik, hogy a maradék 4 kaszt esélytelen magas GR-re partyba (meg soloba is)
leginkább az alap 30% dmg büntetést kellene már levenni pl a ranged karikról, mert ez még vanilla D3 görcsös hozadéka, közben a játék alapjaiban változott meg, már régen az int-nek is armort kellene adnia mint ahogy a dex-et is átdolgozták[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Ez az amit becsülök benned, nem ällsz be a sorba es kezdesz te is egy monkot vagy barbot.(ha mär csinältäl akkor ejnye-bejnye ) Nekem ez a szezon az elejen nagyon jol indult, teljesen elkapott a läz, emlekszem a kezdes napja pentek volt, na hät azon a hetvegen nem sokat aludtam.3 nap alatt bele is toltam több mint 20 orät es fasza volt.Egeszen addig mig nem jött a magasabb gr es a laggoläs... Mostanra ott tartok, hogy wd-nek mindenet megszereztem, minden cucc ancient, összes specifikus fegyo es egyeb dolog megvan es erre mit kellett csinäljak?Hät elö kellett venni a zuni set-et es egy köpit összerakni mert az uj set-ek szopoägon vannak.Shiiit...Igaz, most mär ez is tetszik de sajnos csak amolyan ha nincs lo jo a szamär is eset forog fenn.Ez nem az en patch-em volt.(cube-ot persze nem nezve, mert az totäl fasza ujitäs lett) Sokadjära irom mär ezt de most is kikivänkozik belölem: Pics@ba, hogy nincsen mär wd es crus supp (roland, lovacskäs,blindelös) De en nem jätszok olyan regota mint itt jo nehänyan igy nem is vagyok annyira kiakadva mint ök.Az biztos, hogy meg egy szezont nem kezdek el, kihunyt a tüz...
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Majd megyek veled kövi seasonban! Crusader nehéz de tetszik. Igaz az ember ujja majd leszakad... Mostanában sajna nem sok időm jutott a játékra meg a paragon is kicsit kevés 735. 1000 körül jól érezném magam de hát partyt nem nagyon találni pedig már egy supportot is összekalapáltam.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Vikus
tag
-
MegalodonS
őstag
Uj szarnyak jonnek a WOW Legion es az Overwatch gyujtoi valtozatokhoz!!
-
malacka87
őstag
-
_ocsisajt
őstag
fuuu engem meg pont, hogy a redesign invoker megvett kilora amit Quin69 nyomott a streamjen KENTVEJT!
lehet azert is varom nagyon, mert ugye ha ertelmes szinten megyek es nem a farokmero highgreket pusholom, akkor talan meg tul is elek egy DC-t HC-n... meg az egesz feeling bejon***, amiota megvan a szet, azota titkon remeltem, hogy lesz egyszer ez meg jo... hat ha nem nerfelik a foldig, akkor mondom engem megvett!!! le sem fogok rola kattanni szerintem jo darabig
szerk: parszor adott mar anci Hacket es par percig elacsingoztam a ladanal... aztan betortem...
***Meg anno Bejla probalta asszem T4 HC-n a szettet, elenken erdeklodtem meg talan be is jott vele, de nem gyozott meg... mondtam is tok cool, de T4 max? haaat?
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest