Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Tamás9x #5621 üzenetére
Zsírkirály gányolás, de nagyon célravezető. Nincs az az RS780 ami ez alatt képes lesz lefőni!
Oszt a bejosz modding hol van? Teljesen benedvesedve olvastam végig, hátha ott lesz a végén, de csak a megduzzadt barlangos testek maradtak, semmi kielégülés.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Tamás9x #5633 üzenetére
866-ost, mi mást. Elég sokat tudó darab. Bár hallottam valami ITC-ről is amiről ódákat zengtek. (mondjuk több fajta epromot nem ismert, de nem 10 sec alatt írt, hanem 1 sec alatt )
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Ez nálunk alap.
Visszahoztak egy gépet, hogy megint szar a gpu.
Ja, aztán látom, hogy a gép 1024x768-ban hajtja meg a kijelzőt, majd telitolja a felső egynegyedét színes képpontokkal. Sikerült valami totál más BIOS beleírniuk szegény gépbe. Persze ellőtték a mikrokontrollert is, így már nem gazdaságos a gép javítása...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Inkább az szokott lenni, hogy belebabrálnak. Ilyenkor megjavítjuk, mert mi voltunk a faxok, hogy nem ragasztottuk le, aztán kap hologramos matricát és sok pillanatragasztót a csavarfészkek. Utána már csak hidegvágóval nyílik a gép
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
nagyúr
Van valakinek bontáson Toshiba A300-asa?
-
nagyúr
válasz Hunter2 #5870 üzenetére
Indításnak nyomjuk 10-12 másodpercig 1500 fokot, majd húzzunk bele egy kis napalm hozzáadásával és nyomjuk fel maradék 30 másodperc alatt 3500-4500 fokig. Ha ez alatt nem olvadnak meg a forrasztások, akkor hajítsuk bele a napba!
-
nagyúr
válasz Tamás9x #5879 üzenetére
Nem fogsz ráismerni, annyira nagy előrelépés lesz. Összehasonlíthatatlan a kép folyasztószer.
Az 559-esben már katalitikus segédanyag van. Egész érdekes illata van, onnét lehet megismerniTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Gigabyga #5885 üzenetére
Mert kamu 559-esetek van.
Az eredeti víztiszta marad és egy idő után el is párolog, közben kámforos illata van. Párolgás után némi opálos gél-szerű maradékot hagy maga után, amit nagyon könnyű lemosni, mert víz alapú és oldja szinte minden.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Gigabyga #5886 üzenetére
Nincsen ezzel semmi baj:
egy 50-60 körkivágóval kivágod a ventinél és valami elkókadt fusi-ból vagy K50AB-ből átmented a porfogó rácsot. Csináltam már jó párszor. Utána érdemes nagyobb gumitalpakat rakni rá, hogy jobban tudjon alulról szellőzni. (persze most nem találok képet róluk )Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Egyből arra tippeltem volna én is, így látatlanban.
Jófajta csapágyazottat vegyél: ne sleeve-et, hanem ball bearing-et, mert a melegtől a csúszócsapágyas hamar odalesz.Ez meg mehet a gánytopicba:
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5926 üzenetére
Mennyire szedted szét a gépet?
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5928 üzenetére
Visszazártad rendesen a processzor foglalatot?
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5930 üzenetére
"En arra gyanakszom, hogy egyszer ketszer megcsuszott a kezemben a csavarhuzo es kicsit meghuzta a lapot!( itt nem arra kell gondolni h belevestem.. Csak max kicsit megkarcolta) Ez okozhat problemat?"
Jesszus! Ezt meg hogyan? Ha a lakkozás nem sérült meg, akkor általában nem szokott gond lenni, de ha mélyebbre sikerült, akkor az gebasz...
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5939 üzenetére
HA budapesti vagy, akkor hozhatod hozzánk (is)
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5944 üzenetére
Ha Nyíregyháza akkor csakis SzuperT!
Nyugodtan viheted Hozzá, nagyon jó szakember.
Csak "horror" áron dolgozik:
(super-G-s Milka befigyel!)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
nagyúr
válasz ielektros #6030 üzenetére
Én is csodálkozva olvastam Feri hozzászólását, hogy mi a xart keresnek azok az ősfosok a gépében. Rohadt drágák, idejétmúltak is és masszív szopóroller lelket verni beléjük. Bár lehet, hogy a Kínaiak összekukáztak még párat a null-szériás X4-hez...
Manapság egy Arduino már mindent megcsinál...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz ielektros #6034 üzenetére
Most böngészem a PDF-et; hát ami a szegmensvezérlést illeti az tényleg valami horror barom mód agyon van bonyolítva. Mondjuk az visszahurkolás nem rossz ötlet, de hogy oldható meg ez technikailag az számomra rejtély. Valamiféle paritás alkalmazásával?
Ebben Te lehetsz a nagy spílerGyanítom a Feri elnézett valamit, nem hiszem, hogy ez a 214-es lenne a gépében. Nekem nagyon be kellene baxva lennem, hogy ilyenből építsek egy automatizálást, és illesszem rá egy ARM-os kontrollerre (MCGS) amin WinCE fut... Akkor már inkább DOS-ból kurbliznám... Egy x86-os fostalicskával null-modemen keresztül ahogy az illik, ha már nyomjuk az IT-s retrót
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest