Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
Igen. Induláskor ugye volt 3 napos elsőbbség is a deluxe-szal, nyilván ez elmúlt mint előny. Deluxe-hoz kapsz még 5 battlepacket. De akkor már a skinek miatt jobban megéri, mint 5 battlepackert. Origin-en egyébként még mindig akciós.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
giornalista
senior tag
kizárt dolog próbálj meg egyszer PC-n kontrollerrel játszani. semmi, semmi esély.
de felesleges master race-ezni. ez nem a játékosok tudásán, hanem a rendelkezésre álló hw-n múlik. azt elhiszem, hogy konzolon van jobb játékos, mint én PC-n, de ha egy csatatérre kerülnénk, én egérrel, ő kontrollerrel, szerintem nem sok kérdésünk lenne egymáshoz a meccs végén
-
RaGi91
senior tag
Ez most ugye vicc? Remélem az, mert ha nem akkor itt gondok vannak. Nem véletlenül van majdnem minden konzol porton aim assist. Na mindegy nem megyek bele. Aki nem PC-n játszik úgyse ismeri el, mert nem érti (tisztelet a kivételnek).
@Aventador Ne mondd már, hogy leülök pl. kajálni, addig belövök valami videót, mert épp nincs mit nézni közbe és tekergessem a vidókat... Na mindegy.
-
Zso Ro
senior tag
@jety91
igen,sajnos náluk.
Annyit mentségükre hozzátennék,hogy kb 1,5-2 hete van ez így,előtte csak olvasgattam itt mások net problémáiról.engem nem érintett a dolog.Most ennek is el kellett jönnie sajnos.Egyébként már megy a háttérben a pingetés,és se csomagvesztés,se extrém kiugró érték a válaszidőkben.Logolom a csatlakozást is,ott sincs jele,hogy szakadás lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
N@idia-nak asszem telekomon szarult, aztán kb egyszerre javult meg nekem is UPC-n, meg neki is. Bár a napokban belőtt még1-et, de szerencsére 2 hét alatt max 1x fordult elő.
Amúgy sztem én terjesztettem el, mert folyamatosan követem a fórumot és én írtam be először h szakad , utána daveoff, n@idia, csak mi már kigyógyultunk
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
Nem,csak vannak fontossági sorrendek ott is...
Idehoztak egy szervergépet a BF4-ben még anno,Drangnak sikerült kiharcolnia.
Volt egy update ,szerver oldali,panaszkodtunk,nekünk miért kell még két nap után is a előző beállításokkal játszanunk?
Nos,az volt a válasz,hogy várni kell az "EA-s faszira" ,mert csak ő csinálhatja meg a szervergépen lévő játék update-t.
Nos,két napig nem játszottunk ott,mert egyszerűen leállt a szervergép.Olyan jól sikerült az EA szakemberének az update,hogy újra kellett mindent telepíteni...én ezek után már bármit el tudok képzelni.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
daveoff
veterán
Itt a upc az egyedüli opció, szóval ez van, nincs választásom. Meg egy nyomorult játék miatt amúgy sem váltanék szolgáltatót. Bent kanizsán a városba meg a digit fikázza mindenki, hogy szar, most akkor igazodjon ki az ember...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
TPeti
tag
Gtx 960at próbáltam 3.4re húzott i7 860-al de szaggatott. Egy rx480ra való sikertelen fejlesztés és stagnáló frame rate-ek után váltottam i7 6700k-ra és kétszeres fps-t kaptam ugyanazzal a kártyával... Rengeteg videót végig elemeztem mire meghoztam a döntést.
[ Szerkesztve ]
Serpent 750 Nitro TC, Serpent.com
-
-
voodoo98
addikt
Igen. Itt vannak instrukciók.
- le kell tölteni a Companion app-ot
- várni kell míg lehet jelentkezni, hamarosan lehet.
- utána végig menni a fenti linken lévő néhány ponton(#19691) BaLee
Companion app-ban be lehet. Most néztem meg. Esetleg Soldier menü?(#19692) SharpSA
Ha előreláthatóan mindengyik DLC-t meg fogod venni, akkor érdemes inkább a premiumot, mert egyéb extrákat is tartalmaz pl.:
- 14 superior battlepack
- szerver csatlatkozáskor premium queue
- CTE lehetőség,
- stb.De ha 3 DLC-t veszel meg a 4-ből, már akkor is érdemes lehet megvenni. 50eur a premium, tehát a DLC-k darabja 12,5eur. Egyesével pedig várhatóan 15eur lesz. Tehát 3 db az 45eur, így a 4. DLC és a többi extra csak 5eur.
(ha jól tudom ez így van)Extra:
DICE szándéka szerint szeretné az új mapokat is CTE-ben.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
jety91
őstag
eddig is igy volt a cte. De most gondolj bele ha minden alapjatekkal rendelkezo ember cte-t jatszana mi lenne akkor ott is. Elarulom, meg tobb siras az ujabb bugok miatt. Nem tudnad a sok gyokernek megmagyarzni hogy tesztelesre van es egy jobb jatekhoz az elso lepes.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Na jó, ha nem is 10x, de 3x annyi játékos biztos van PS4-en. Mellesleg neked is van PS4 szóval te ezt igazán tudhatnád mennyivel több játékos van ott, mint pc-n
(#19961) SkyS1gn
Ezzel egyetértek sajna ez mindig is így volt és így is lesz, de majd talán idővel ez is változni fog[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
Ja van, de akkora input laggal, hogy cseszheti és fizetett érte egy valag pénzt Sokan azt hiszik, ha egérrel játszanak konzolon az olyan mintha pc-n játszana csak szerencsére nem olyan, aztán rájön a vérpistike, hogy őt átbaszták, mert senkit nem tud lelőni
Viszont annyi előnye van a konzolnak a pc-vel szemben, hogy itt nincs aimbot,wh,no recoil, macro stb fjúcsörök csak egérrel játszó egyének, de azok is olyan bénák, hogy nem tudnak kitűni a tömgbőlSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
Szerintem annyira nem sz@r nekem nincs problémám a játékkal élvezem továbbra is és az új patch óta semmi különöset nem vettem észre leszámítva a kill cam-et az valamiért bugos lett és ami eddig bug megvolt az továbbra is, szóval szerintem nem nyúltam mellé azzal, hogy vettem premium-ot hozzá Legalább kipróbálhatom az új dlc-t már ma délután, remélem mire felkelek már lent lesz
-
N@idia
őstag
Engem nem zavar a sznájperpista, mert lehet velük trollkodni jókat szoktam szórakozni rajtuk, mert kempelnek állandóan és mindig ugyan oda mennek vissza, szóval előbb utóbb abba hagyják, ha mindig meghalnak főleg, ha gázmaszk általi halált kapnak
(#20757) SkyS1gn
Szerintem bizonyos embereknek elérhető a CTE-ben ez a pálya is, de ez kibaszás azokkal akik vettek pass-t mert az is megérdemli, hogy kipróbálja idő előtt aki szintén megvette nem csak a kivételes emberek[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Kár, h nem maradtál, Liquidatorral megfordítottuk a meccset, hozta a tankot és meg javítottam, utána meg medic-asault párossal aprítottunk!
Nekem nem volt semmi bajom a játékkal.(#20760) SkyS1gn: Bro, Te mikor játszol? Este gyere már és csapathatnánk együtt!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Źşë'
addikt
pfu, köszi a segítséget, elhiheted olyan emberre gondoltam picivel feljebb aki gyakorlott a dologban (kvázi tud/ismer ilyen lehetőséget), nem olyanra akinek lila fingja sincs ( vagy éppen van és csak beszellent egy ilyen hszt)
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
prokxy
veterán
gyiku sem bírta idegekkel!
De gyertek TS-re, anélkül lehet, h én is léptem volna...ott átbeszéljük, mondjuk, h ki merre, stb. De tegnap folyamatosan szinte idiótákkal rakott össze minket, nekünk 3-unknak összesen volt annyi pontunk, mint a csapat többi részének együtt, gondolhatod, h mit csináltak akkor!
Mintha Dave mondta volna, h a skill alapján is válogat, nekünk tegnap biztos, h magas volt, emiatt úgymond gyengébbeket rak be, h a balansz meglegyen vagy mi?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
daveoff
veterán
Mi is ott ültünk a gép előtt 30-40 percet tegnap, és tegnap előtt is mire sikerült az egész partynak egy szerverre felmenni, de még akkor sem voltunk egy oldalon. Na ez van a játék megjelenése óta, és nem hogy javulna csak rosszabb lesz. Aztán ehhez jön, ha végre sikerül összebandázni engem tuti ledob. Ez a jaték ebben a formában katasztrófális. Maga a játékélmény teljesen rendben van, de azon kívül egy hulladék az egész, a battlefield széria nem hogy fejlődött volna, hanem visszabutult egy olyan szintre, aminél barmelyik rész jobb volt. A bf-nek pont a csapatjáték, haverokkal együtt játszás volt a lényege, na ezt sikerült teljesen kiölniük ezzel.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest