World of Warcraft: Mists of Pandaria - Megjelenés

A World of Warcraft rajongók bizonyára tűkön ülve várják a negyedik kiegészítő megjelenését, ami a Blizzard legújabb bejelentése szerint már nincs olyan messze. A Pandaren fajt, valamint Pandaria földjét tartalmazó kiegészítő a szokásoknak megfelelően megvásárolható lesz normál és Collector's Edition kivitelben is, ezek tartalmáról majd később szót ejtünk még. Először is nézzük a hivatalos megjelenési dátumot.

A World of Warcraft oldalán már élnek a digitális változatok előrendelési és töltési lehetőségei, a Mists of Pandaria hivatalos megjelenési ideje szeptember 25-én lesz, azaz onnantól lehet majd elindulni Pandaria földjére kalandozni.
A normál változat ára 35 Euró lesz (Nálunk 8990 HUF), míg a Collector's Editionért 50 Eurót (Nálunk 17990 HUF) kell leszurkolnunk. Utóbbi esetben a kiegészítő mellé kapunk egy Mountot és egy Petet a WoW, egy Banner Sigilt és Accentet a Diablo III, valamint egy Night Elf Templar és egy Infested Orc portrét StarCraft II mellé.

A Collector's Edition a fent felsorolt digitális tartalmakon kívül egyéb extrákat is rejt, például egy World of Warcraft: Mists of Pandaria egérpadot, egy 208 oldalas kemény fedeles könyvet, amelyben a korai koncepciós rajzoktól kezdve a végső 3D-s renderelt grafikáig láthatunk érdekességeket a program fejlesztési ciklusaiból.

Ezenfelül a szokásos "Így készült" DVD és Blu-ray lemezeket, valamint a program zenéit tartalmazó CD-t is megtalálhatjuk majd a Collector's Edition dobozában. Természetesen mindkét változatnak lesz digitális kiadása is, azonban ott le kell mondanunk a kézzel fogható extrákról, csak az ingame tartalmakat kapjuk meg.

Azóta történt

Előzmények