World of Darkness: MMO készül a Vampire: The Masquerade alapján

Elérkezett, itt van, végre megjött: A The Grand Masquerade című rendezvény még javában zajlik, de a készítők már hivatalosan is bejelentették a készülő World of Darkness Online című MMO játékot, és egy videó is kikerült a bemutatóról. De kezdjük az elején:

A játék készítői felfedték készülő projektjüket, aminek egyelőre csak az a neve, hogy World of Darkness Online. Ezen kívül csak annyit voltak hajlandóak róla elárulni, hogy az új MMORPG az annak idején PC-n sikereket aratott Vampire: The Masquerade című játék alapján készül (Amit a Troika Games adott ki annak idején), tehát nagyjából hasonló lesz a történet is.

A helyszíni bemutatót felvették kamerával is, így tehát most ti is megnézhetitek a majdnem két percet kitevő képsorokat, ami, bár HD minőségű, mégis csak egy vékony csíkot látni belőle - ugyanis állítva tartották a kamerát. Reméljük, hogy hamarosan lesz rendes videó, és akkor itt is ki fogjuk cserélni. De egyelőre elégedjünk meg ennyivel, íme:

"Ők irányítanak mindent, mindig körülöttünk vannak, mindig is itt voltak, vívták a titkos háborúikat, és felemésztenek mindent, ami csak az útjukba kerül... Amikor meghalsz, minden akkor kezdődik el."

A World of Darkness Online című MMORPG legkorábban 2012-ben jelenhet meg, és az azóta kikerült friss információk szerint, bár WoD lesz a neve, de mégis a Vampire: The Masquerade rendszerére fog épülni, ami a régebbi verziója ennek a vámpíros RPG világnak.

Ugyanakkor a játékosok elsősorban a politikai interakciókra és a szociális társalgásokra jobban fókuszáló játékmenetet várhatnak, tehát felejtsétek el a dungeon-ökben történő instázásokat, ez a világ nem erről fog szólni.

Előzmények