Watch Dogs: 95%-ban fegyverek nélkül teljesíthető

A Ubisoft legújabb bejelentésének értelmében a taktikusabb harcot kedvelők akár a Watch Dogs című játék 95%-át végigvihetik fegyverek használata nélkül is. Persze az erőszakosabb játékosok lepuffanthatják a rossz fiúkat, ám a lopakodást kedvelőknek erre alig lesz szükségük. Az IGN oldal egy rövid Q&A videót készített Jonathan Morinnal, a játék kreatív igazgatójával, ahol azokra a kérdésekre válaszolnak, melyeket a rajongók tettek fel számukra. Lássuk:

A Watch Dogs főigazgatója, Dominic Guay egy Polygon oldalnak adott interjújában elmondta, miszerint a játékban kapott küldetéseknek pusztán csak egy nagyon kis százalékában leszünk rákényszerülve, hogy megöljünk valakit. Az összes többi esetben teljesen ránk lesz bízva a döntés, hogy fegyverek segítségével jutunk tovább, vagy használjuk főhősünk hacker tudományát és a rendszerek feltörésével okozott káoszt kihasználva haladunk előre.

A Watch Dogs című játék megjelenése november 22-én várható XBOX360-ra, PS3-ra, PC-re, Wii U-ra és Xbox ONE-ra, míg a PS4 kiadás november 29-én fog megjelenni.

Azóta történt

Előzmények