Visszatér a Worms sorozat

A Worms szériát minden bizonnyal nem kell bemutatni a játékosoknak, hiszen az 1995-ös első rész óta számtalan folytatást és mellékágat kapott a sorozat. A Team 17 úgy döntött, hogy a 2014-es Worms Battlegrounds után ismét egy új résszel lepi meg a rajongókat. A minap bejelentették a Worms WMD-t, amely a tervek szerint Xbox One-ra, és PC-re jelenik majd meg, de érkezik a Worms 4 oldalnézetes kiadása is, amely csak mobilokra és tabletekre lesz elérhető.

A Worms 4 nem lesz free-to-play játék, azonban az áráról egyelőre nem nyilatkoztak a készítők. A kukacháború augusztusban debütál majd elsőként iOS rendszerekre, de később majd egyéb mobil eszközökre is beszerezhető lesz.

A Worms WMD valamikor 2016-ban lesz elérhető, azonban pontos részleteket egyelőre nem árult el a Team 17, a jövő héten induló Gamescomon azonban biztosan kint lesz mindkét játék.

Azóta történt

Előzmények

  • Heti retro bemutató: Archon: The Light and the Dark

    A fény és a sötétség ősi harca; a taktika és az akció zseniális találkozása egy forradalmi táblás játékban

  • Worms Battleground – PS4 bemutató

    A kukacok berágták magunkat a next-gen konzolokba is. Ezek a férgecskék azonban nemhogy kárt nem okoznak a masinában, de képesek remekül elszórakoztatni a játékosokat.