Veletech: kipróbáltuk a Skullcandy agyzúzó fejhallgatóját

A Skullcandyt régi ismerősként üdvözölhették a Veletech látogatói, hisz a szokásoknak megfelelően 2015 őszén is elhozták a fej- és fülhallgatóikat a rendezvényre. Többek között a Crusher fantázianevű modellt, amelyet egy különleges vibrációs technológiával láttak el: a mély hangok intenzitásától és erejétől függően kezd el rezegni az ember fején.

Skullcandy - Veletech Skullcandy - Veletech
Skullcandy - Veletech [+]

A vállalat szerint ez olyan érzést kelt, mintha egy koncerten állna az ember, ami talán túlzás, viszont az tény, hogy valóban különleges élményt nyújt és a fiatal korosztálynak biztos bejön ez a fajta plusz funkció. Egyetlen AA ceruzaelem körülbelül 40 órányi folyamatos működésre elegendő energiával képes ellátni. A hivatalos technikai specifikációk szerint egyébként a frekvenciaátvitel 20 hertztől 20 000 hertzig tejed, az impedancia 32 ohm.

A cég helyszínen tartózkodó munkatársai felhívták figyelmünket a direkt játékosok igényeihez tervezett gamer fejhallgatókra, azaz a PLYR 1 és PLYR 2 család tagjaira is. Ezeket szintén ki lehet próbálni, értelemszerűen különféle játékkonzolokra kötötték rá őket. Első hallásra egészen ígéretesnek tűntek, egy próbát érdemes tenni velük, ha valaki a közelükbe kerül.