Veletech: ilyen az igazi JátékosLét

A JátékosLét részleg kiállítói között sok érdekességgel találkoztunk a lassan záró PlayIT-Veletech rendezvényen. Természetesen a 21 kiállító többsége a szerepjátékokra koncentrált, de kellően nagy volt a lista, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő szórakozást.

Kifejezetten érdekes volt az Agropoly és Szigetnyi tudás kiállítás, amely vállalkozási, fogyasztóvédelmi és mezőgazdasági ismereteket oktatott minijátékok formájában, de a társasjátékok kedvelőinek a ConnAct önismereti társas, illetve számos más játék, például sakk is volt; ezek a játékok digitális világunkban háttérbe szorultak mostanában.


[+]

A matematika iránt rajongók is szórakozhattak a Poliuniverzumban, illetve verset is lehetett játékos formában tanulni. Mindemellett jó csapatjátéknak bizonyult a Rejtélyes Utazóláda, és a Wargame terepasztalos stratégiai játékaival is el lehetett ütni az időt, melyek a játékosok stratégiai érzékét fejlesztik. Láthatóan elég sok szórakozást rejtett az ASUS Aréna, így ide is érdemes volt kilátogatni.

Azóta történt