Véget ért a Diablo III: Reaper of Souls bétatesztje

Tegnap jelentette be a Blizzard a Battle.net fórumán, hogy a Diablo III 2.0.1 patch érkezésének előkészületeként lekapcsolták a Reaper of Souls Beta és a 2.0.1 PTR szervereket. Ezalatt az idő alatt nem lehet bejelentkezni oda, az összes béta és PTR accountot lenullázzák (resetelik), beleértve a karakter adatokat is, valamint bezárják a béta és PRT fórumokat. Minden tesztelőnek köszönik a részvételt, valamint közölték, hogy a 2.0.1 patch érkezése rövid időn belül várható (Állítólag már holnap), így érdemes sűrűn látogatni az oldalukat friss információkért.

Ezzel egyidőben egy újabb bejelentés is érkezett, melyben a Diablo III: Reaper of Souls című kiegészítő előrendelői számára ismertetnek két új bónuszt. Ezeket akkor kapjuk meg, ha a Battle.neten keresztül rendeljük elő a digitális páldányt, vagy, ha dobozos kiadást vásároltunk, akkor még március 31. előtt aktiváljuk annak kódját Battle.net fiókunkban. Mivel a megjelenés március 25-én lesz, így még akkor is van időnk beszerezni az előrendelői extrákat, ha pár napot várnunk kell a futárra.

A két előrendelői extra között egy Wings of Valor nevű szárnyat kapunk, mellyel feldíszíthetjük karaktereinket, valamint egy Valla nevű Demon Hunter karaktert, melyet a Blizzard hamarosan megjelenő, Heroes of the Storm című játékában használhatunk fel.

Azóta történt

Előzmények