Valóban jön a The Division nyílt bétája

Múlt héten az Xbox Italy Facebook oldalának köszönhetően ütötte fel a fejét a pletyka, miszerint a korábbi zárt teszt után egy nyílt bétát is kapnak azok, akiket érdekel a The Division. Az Ubisoft nem kommentálta a dolgot, a minap azonban kiderült, hogy valóban jön a nyílt béta, amelyhez mellé egy új trailert is kaptunk a játékban megtalálható frakciókról.

Az újabb tesztelési időszak február 19. és 21. között lesz elérhető, az Xbox One tulajdonosok egy nappal korábban, már 18-án belevághatnak a játékba, amely tartalmazni fog egy teljesen új küldetést. Emellett mindenki, aki játszik a nyílt bétával, a végső játékban valamilyen extra felszerelési tárgyat fog kapni.

Extra infó, hogy akiknek még megvan az előző béta kliense, azoknak nem kell újra letölteniük, egy külön frissítést fognak majd kapni.

Azóta történt

Előzmények

  • Kipróbáltuk a The Division béta verzióját

    A tavasz egyik sikervárományosának szánják a Tom Clancy nevével fémjelzett játékot, amelynek korai verziójába mi is belekóstoltunk pár óra erejéig.

  • Újabb The Division béta közeleg?

    Az Xbox Italy Facebook bejegyzése szerint ebben a hónapban bárki kipróbálhatja az Ubisoft érkező játékát.

  • Tom Clancy’s The Division előzetes

    Már a nyakunkon van az utóbbi idők talán legjobban várt Ubisoft alkotása, ami első látásra mesterien igyekszik kombinálni a harmadik személyű MMO stílust az akció-szerepjátékokkal.