2016. május 28., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat / Xbox One rovat

Újabb Xbox One játékok jönnek PC-re?

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

A szóbeszédek szerint többek között a Forza Motorsport 6 és a Forza Horizon 3 is elérhető lesz PC-n.

Hirdetés

Az elmúlt hét egyik érdekes bejelentése minden bizonnyal a Quantum Break PC-s verziójának leleplezése volt, de lehetséges, hogy egyéb nagyobb játékok is kaphatóak lesznek majd a Windows 10 Store-ban. A WPDang oldal két különböző forrásra  hivatkozva hozta le a hírt, miszerint PC-re is kapható lesz majd a Forza Motorsport 6, valamint a még be sem jelentett Forza Horizon 3 is.

A szóbeszédek azonban nem állnak meg ennél a két címnél, ugyanis állítólag a Gears of War 4, valamint a Scalebound is játszható lesz PC-n, plusz egyéb alkotások is várhatóak majd. Természetesen a fentieket pletykaként kell kezelni, de a Gears 4, és a Forza 6 PC-s kiadása talán nem is olyan furcsa dolog, hiszen például a Gears of War: Ultimate Edition már korábban be lett jelentve PC-re, így talán a 4. rész is jön valóban Windows 10-re. A Forza sorozatnál pedig az 5. részt már korábban is bemutatták, igaz akkor csak techdemóként volt látható.

Azóta történt

 • Quantum Break előzetes

  Április első napjaiban nem csak a bolondok jutnak főszerephez, a Microsoft és a Remedy Entertainment legújabb alkotása, az idővel manipuláló, tudományos alapokra épülő Quantum Break is áttöri a falakat.

Előzmények

 • Végtelen háború: PC vs. konzolok

  Elmélkedés arról, hogy milyen okok vannak annak a hátterében, hogy a számítógépes játékosok és a konzol tulajdonosok között a mai napig ellentétek állnak.

 • Xbox Live bemutató

  Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.