Új Tomb Raider filmet jelentett be a Crystal Dynamics

Már régóta rebesgetik a harmadik Tomb Raider film készültét, azonban a Square Enix végre hivatalosan is bejelentette, hogy folynak a munkálatok. Az új játék jogait az a GK Films nevű stúdió kapta meg, akik többek között a The Town (Tolvajok Városa) és a The Tourist (Az Utazó) című filmeket is készítették (Az Utazóban az eddigi Tomb Raider filmek csillaga, Angelina Jolie játssza a főszerepet).

Az új film a játékhoz hasonlóan előzmény lesz, ami a kezdetektől meséli el nekünk a fiatal Lara Croft kalandjait. A nyilatkozat szerint "az első film" megjelenése 2013-ban várható, tehát valószínűleg több részt akarnak belőle készíteni.

A film producerei Graham King és Tim Headington lesznek, az ifjú Lara Croft szerepére még nem sikerült megfelelő színészt találni, de akárki vállalja is el a főszerepet, nehéz dolga lesz, ha Angelina Jolie nyomdokaiba kíván érni.

A 2001-ben és 2003-ban készített Tomb Raider filmek világszerte összesen mintegy 432 millió dolláros bevételt hoztak a Paramount Pictures stúdiónak.

Azóta történt

Előzmények