Új kontrollert kap az Xbox One?

Kevesebb mint egy hónap van már csak hátra az idei év egyik legnagyobb videojátékos eseményéig az E3-ig, de már lassacskán szivárognak a bejelentések a Microsoft felől. A korábban bemutatott 1 TB-os Xbox One mellett még egy újdonságra is számíthatunk a cégóriás részéről, ugyanis az Xbox Support oldalán egy új típusú kontroller leírása olvasható, amelyen már gyárilag megtalálható egy normál 3,5-es jack aljzat. (Képernyőmentés az oldalról, ha időközben törölnék azt.)

A fenti Twitter bejegyzés alapján több mint valószínű, hogy az új kontrollert az E3-on jelentik be, amely mellett remélhetőleg az 1 TB-os alapgépről is szó lesz. Sokan kíváncsiak arra is, hogy az Xbox One Slim kiadásáról kapunk-e valami bejelentést, de bennfentes információk szerint nem lesz látható az idei E3-on a One Slim kiadása.

Előzmények

  • Games With Gold játékok áprilisban

    A Microsoft ebben a hónapban dupla adag ingyen játékkal kedveskedik a Gold előfizetőknek. Xbox One-ra két, Xbox 360-ra négy játék letölthető ellentételezés nélkül.

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.

  • Xbox One magyarországi premier: mi változott?

    Szeptember 5-én, azaz most pénteken Magyarországon is hivatalos forgalmazásba kerül az Xbox One. Ebben a cikkben áttekintjük, mire számíthatnak a hazai vásárlók.