Trials of the Blood Dragon - Újabb Ubisoftos őrület jön?

Bizonyára sokan emlékeznek a 2013-as Far Cry 3: Blood Dragonra, amely a Far Cry 3 egy önállóan futtatható kiegészítője volt, és amelyben a 80-as VHS korszakát felidőz disztópikus világban találtuk magunkat. Az elsőre (sőt valójában másodikra is) őrültnek tűnő játék sokak kedvence lett, ezért is lehet érdekes, hogy talán visszahozzák nekünk a témát. A tajvani korhatár-besorolás honlaján feltűnt ugyanis a Trials of the Blood Dragon cím, mellette pedig a Trials című népszerű játék képe.

A  FC3: Blood Dragon sikeres játék volt

Bár részleteket nem tudunk a programról, a legtöbben úgy vélik, hogy a Blood Dragon világát most a Trials című alkotással fogják keverni, és valószínűleg ebből az egyvelegből is igen érdekes végeredmény fog megszületni.

Azóta történt

  • Frissítve! Ingyenes a Far Cry 3: Blood Dragon (PC)

    Frissítve: Már tölthető a játék - A Beyond Good & Evil után ismét egy híres játék lesz elérhető az Ubisoft születésnapi akciójának keretén belül.

Előzmények

  • Far Cry Primal előzetes

    Már csak egy hónap van hátra és bunkósbottal, ágyékkötőben lopakodunk a szomszéd törzs sátraihoz, hogy agyonverjük őket. A Far Cry Primal visszarepíti a játékosokat a kőkorszakba.

  • Trials Fusion teszt

    A RedLynx legutóbbi Trials-epizódja nagyon jól sikerült, a száguldozás és a vad motoros trükkök mellé ezúttal négykerekűeket is kapunk, sőt, még egy unikornissal is végigmehetünk a pályákon.