Több lopakodás az AC 4-ben

Az Assassin's Creed 4: Black Flag producere Jean Guesdon elmondta, hogy az új játék nem lesz a harmadik rész másolata, és jelentős változások lesznek mind a játékmenetben, mind pedig a történetben. Mindemellett arra is emlékeztet minket, hogy rengeteg kritikát kaptak az Assassin's Creed 3 kapcsán a jelentősen leegyszerűsített játékmechanika és játékmenet miatt:

" Az Assassin's Creed bármelyik része nagy játéknak számít, amit minden alkalommal jobbra és jobbra készítettünk. Nem szeretnénk lemásolni az Assassin's Creed 3-at vagy valamelyik másik részt a sorozatból. Nagyon sok időt töltünk el azzal, hogy elemezzük a játékosok visszajelzéseit. Megkeressük azokat az elemeket amelyeken lehet javítani és megpróbálunk minden lehetséges és lehetetlen dolgot megtenni azért, hogy ezeken javítsunk. Például szeretnénk javítani a lopakodáson, amelyre az AC3-ban nem került nagy hangsúly. A kalóz tematika megköveteli a lopakodás-elemeket. Természetesen nem fogunk arra kényszeríteni senkit, hogy lopakodó módban játssza végig a játékot, viszont megteszünk mindent annak érdekében, hogy minden küldetésben lehetőség legyen a lopakodásra" - fejtetti ki Jean Guesdon a játék producere.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag november elsején érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. A PC-s és a next-gen konzolos verzió valamivel később érkezik majd.

Azóta történt

Előzmények