THQ és Adidas együttműködés

Az Adidas rendelkezik egy saját fitnesz kiegészítővel a miCoach-csal, ami például a futást hívatott érdekesebbé tenni, ez ugyanis méri a sebességet, hogy hány km-et futottunk, edzéstervet állíthatunk össze, amit aztán futás közben közöl velünk és számos érdekességet lehet vele kivitelezni. Ez nemrégiben szoftver formájában Android és iOS rendszereken is megjelnet, azonban az Adidas úgy döntött, hogy a nappalikba is beköltözteti a miCoach márkát.

A THQ-val karöltve egy olyan fitnesz szoftvert fejlesztenek, amiben kosárlabda, foci, amerikai foci, tenisz és futás sportágak szerepelnek. Az érdekesség, hogy ezen sportágakat a hozzájuk tartozó sztárok fogják nekünk prezentálni, az ő utasításaikat kell majd az edzések közben követni. Így feltűnik majd Dwight Howard, Kaká, Tyson Gay, Jessica Ennis, Ana Ivanovic és Eric Berry is.

Azon játékosok akik pedig rendelkeznek az Adidas miCoach szerkezetével azok azt összehangolhatják majd a játékkal is, így még teljesebb visszajelzést kapnak majd a tevékenységükről. Pluszban pedig akár a mobilos szoftver adatait is szinkronizálhatjuk majd a nagygépes szoftverrel, hogy minden edzésünk bekerüljön a rendszerbe.

Az új fitnesz program 2012 elején várható Kinect és Move támogatással, vagyis Xbox360-ra és PS3-ra fog megjelenni.

Azóta történt

Előzmények