The Sims 4: Megjelenés csak jövő ősszel

Csak jövő ősszel jelenik meg a The Sims 4 című "élet-szimulátor" játék, ezt a készítő Maxis és a kiadó Electronic Arts tegnap jelentette be. Eredetileg 2014. márciusára tervezték a premiert, de ezt nem tudták tartani, így kénytelenek voltak elhalasztani a megjelenést. Viszont immár az új dátum fix, világszerte mindenhol elérhető lesz ősszel a játék.

Az új Sims-epizódban továbbfejlesztett karakter-interakciót, intelligenciát és érzelmi kifejezéseket ígérnek, melynek segítségével a játékosok irányítani tudják embereik eszét, szívét és testét. Az alábbi videóban erről beszélnek picit részletesebben:

A The Sims 4 című játék PC-re és Macintoshra érkezik, aki előrendeli a hivatalos oldalon, az automatikusan megkapja a The Life of The Party Limited Editiont (Valamint, ha elég gyorsak vagyunk és nem kapkodták még el az orrunk elől, úgy miénk lehet az "Into the Future" című, limitált példányszámban készülő kiadás is).

Ide kapcsolódik, hogy a The Sims 3 című játékhoz a napokban élesedik az "Into the Future" című kiegészítő. A program és a bővítményei megvásárolhatók az Origin rendszerén keresztül. A kiegészítő hivatalos megjelenési dátuma október 25.

Azóta történt

Előzmények