The Incredible Adventures of Van Helsing - Lady Katarina

Újabb videó érkezett a NeocoreGames által fejlesztett hack & slash játékból, aminek a The Incredible Adventures of Van Helsin címet adták. A programban lesz egy állandó segítőtársunk, aki, amellett, hogy szellem, elég hathatós segítséget nyújt játék közben. Ismerkedjünk meg Lady Katarinával.

A Gamepod oldal jóvoltából volt alkalmam kipróbálni az angol nyelvű preview verziót, ami alapján csak annyit mondhatok: aki szereti az ész nélküli hentelést, valamint egyszerre akár több tucatnyi ellenfelet támadni különféle képességek és fegyverek segítségével, akiket legyőzve egyre erősebb felszerelésre tehet szert, az bizonyosan jól fog szórakozni a programmal.

Viszont aki egy igényes hack & slash játékra vágyik, az csalódni fog benne, hiszen szinte egy-az-egyben lemásolták a Diablo III-at. Kincskereső manók, champion ellenfelek, waypointos mentés, szóval, akinek még mindig tetszik a Blizzard játéka, vegye meg nyugodtan, de aki kiábrándult belőle, az kerülje el a Van Helsinget is.

A játék megjelenése május végén várható, egyelőre csak Steamen, 15 dolláros áron, ám később elképzelhető egy XBLA kiadás is.

Azóta történt