Test Drive Unlimited 2: Sajnos csak jövőre száguldozhatunk

Eredetileg jövő hónapban jelent volna meg a Test Drive Unlimited 2, és nem sokkal előtte indult volna a béta teszt is. azonban az Atari ezt most elcsúsztatta, a jelenlegi állás szerint csak 2011. első negyedévében száguldozhatunk az idilli környezetben zajló versenyeken.

A döntést azzal indokolták, hogy a játékot fejlesztő Eden Games-nek több időre van szüksége a játék multiplayer módjának konzolokon való tökéletesítéséhez. Az extra időt arra kívánják felhasználni, hogy többek között új funkciókkal bővítsék a játék két konzol összekapcsolásával játszható multiplayer lehetőségeit, valamint hogy a béta ideje alatt a játékosok visszajelzései alapján tovább tökéletesítsék a játékot.

A játék csúszásával együtt sajnos a béta is későbbre tolódik majd, az Atari szerint a pontos időpontot a következő hetekben fogják bejelenteni. Ugyanakkor hozzátették, hogy akik már sikeresen jelentkeztek a bétára, azokat a csúszás okozta kellemetlenség miatt egy exkluzív in-game tárggyal (Hogy mivel, azt még nem árulták el) jutalmazzák majd.

Azóta történt

Előzmények