Star Wars: The Old Republic ingame videó és timeline update

Kezdjük hátulról: A játékhoz kapcsolódó webcomic, a Threat of Peace immár a 2. részhez ért. Az első 3 oldal itt olvasható - ebben a coruscanti egyezményt megszegve egy jedi mentőakcióra indul.

A második friss hír a Holoneten az idővonal frissülése: az első felvétel a coruscanti egyezményről, a második a mandaloriai blokád megtöréséről szólt. Most egy évvel lépünk hátrébb az időben, és magáról a blokádról esik szó. A mandaloriaiakat 300 éve legyőzték - de nem irtották ki teljesen. A Geonosis gladiátorviadalaiban feltűnik egy fiatal harcos, aki magát az Új Mandalore-nak nevezi, és hamarosan sereget gyűjt... hogy kihívja a legerősebbeket a galaxisban: a jediket. Ennek részeként a háborút viselő Köztársaság legfontosabb utánpótlásvonalát, a Hydiai Utat blokád alá helyezik - és a felszabadítására érkező jedik súlyos vereséget szenvednek, ami a háborút a Sith Birodalom javára fordítja.

A harmadik információt egy fansite, a Wandering Goblin szolgáltatta: egy lelkes user összeszedett minden eddig megjelent részletet, amit ingame rögzítettek - legyen szó videórészletről vagy screnshotról, és egy videóvá összevágta ezeket a részleteket. Az eredmény:

Azóta történt

Előzmények