SW:TOR új tesztszerver és operation

A hype alábbhagyásával kissé megritkultak nálunk is a játékról szóló hírek, noha az SW: TOR nem halt meg, sőt! A játék lassan kezdi mind minőségben mind stabilitásban elérni azt a szintet, amely egy ilyen kaliberű címtől elvárható.
Az mmo-knál megszokott módon tovább folytatódik a classok és a játékmechanika finomhangolása, ebben az Updateben a cc képességet és mechanizmust igazítják ki az eddigi tapasztalatok és az új irányvonal alapján, amely a crowd control-t, érthetőbbé, kiszámíthatóbbá, és kevésbé kaotikussá próbálja tenni. A tervezett változtatásokat Austin Peckenpaugh senior designer mutatja be egy devblog írásban.
Ezen kívül érkezik egy új operation (raid) is, amely a Terror from Beyond nevet kapta. Az idegen bolygón játszódó raidet Charles Boyd mutatja be az alábbi videó keretében:

A fejlesztők egyik közép/hosszú távú projektje is kikerült a tesztfázisba, amely minden mmo egy akut problémájára nyújthat tüneti megoldást, mégpedig a szerverek elnéptelenedésére. Sok játékos hagyta már ott kedvenc időtöltését csak azért, mert "kihalt" körüle a szerver. Habár a meguntam-faktort ez nem fogja orvosolni, sokkal nagyobb valószínűséggel fogunk új guildet/partyt találni, ha maga a választék is nagyobb. A technológia tesztelésére egy új tesztszervert állítottak üzembe, amelyre első körben importálták az összes keleti-parti szerveren található játékos karakterét. Ez a szerver elsősorban a technológia üzemi körülmények között történő viselkedését hivatott tesztelni, ezért ügyféltámogatás nincs hozzá kialakítva. Bővebb információ itt található róla.

Azóta történt

Előzmények