SW: The Old Republic - Bemutatkozott a Knights of the Eternal Throne előzetese

Idén júliusban jelentették be a készítők, hogy egy új kiegészítővel bővül a Star Wars: The Old Republic című MMORPG. A Knights of the Eternal Throne névre keresztelt bővítményről akkor nem tudtunk meg túl sokat, most azonban érkezett egy hosszabb trailer, valamint néhány kisebb információval is szolgáltak a fejlesztők.

A Knights of the Eternal Throne a Fallen Empire történetét viszi tovább, ám ezúttal a sztori Valkorian volt feleségére Senyara-ra és annak lányára Vaylin-re fókuszál majd. A Bioware szerint néhány komolyabb rendszer szintű módosításra is számítani lehet majd a december 2-án megjelenő új kiegészítőben, a lényegi dolgokról jelenleg ennyit tudni:

  • nem havi megjelenés lesz, hanem nagyobb "csomagokban" fognak plusz tartalmak megjelenni
  • a fejezetek 3 féle nehézségi módon lesznek játszhatóak (normál, veterán, master) és elvileg bármikor meg lehet ismételni őket ( egyfajta replay mód)
  • lesznek új csoportos tartalmak (Uprising) ezek sok már meglévő helyszínen fog alapulni, így nem olyan lesz, mint a 6 Star Fortess, hogy 1:1-ben megegyeznek. pl az egyik nagyon hasonló lesz az Ord Mantellen , a vulkán gyomrában lévő szeparatista bázishoz
  • jön a conquest mód
  • a klasszikus 8-16 fős operation (raid) jövő év elején várható

Előzmények