Steam: Nagy karácsonyi leárazások január elsejéig!

A Valve idén is meglepte a játékosokat egy karácsonyi Steam nyereményjátékkal, melynek végén egy szerencsés nyertes megkapja valamennyi játékot ingyen, ami jelenleg megtalálható a Steam rendszerében. Ehhez nincs más dolgunk, mint elérni a kiírt teljesítményeket bizonyos játékokban. Mindezeken felül egy rakás program óriási, akár 90%-os engedménnyel vásárolható meg a nyereményjáték időtartama alatt.

Mostantól egészen 2012. január elsejéig vehetsz részt a The Great Gift Pile (Nagy Ajándékhalom) című nyereményjátékban, melynek fődíja a Steam rendszerében található ÖSSZES játék! Igen, egy szerencsés játékos megnyerheti valamennyi játékot, ami csak a Valve rendszerében jelenleg megtalálható.

A nyereményjátékban való részvételhez el kell látogatni a Steam oldalán olvasható, napi feladatokat ismertető oldalra és elérni az ott kiírt eredményeket. Ehhez nincs más dolgunk, mint teljesíteni azokat az achievementeket, melyeket arra a napra kiírtak. Pár példa a mára kiírt feladatok közül:

Sajnos ma én nem nyerek, mert ezek közül egyik játék sincs meg. Viszont ilyenkor sincs minden veszve, hiszen a napi feladatok teljesítéséhez szükséges játékokat naponta akciózzák, így jóval olcsóbban megveheti az, aki szeretne elérni minél több achievementet.

Az elvégzett feladatokért ajándékokat és széndarabokat kaphatunk. A széndarabok beválthatóak ajándékokra (7 db szén = 1 ajándék), valamint elcserélhetőek akármilyen egyéb tárgyra barátainkkal a Steam Trade rendszerén keresztül. Aki pedig a fődíjra hajt, annak érdemes gyűjtenie a széndarabokat, hiszen a január 2-án lezajló sorsolásra annak függvényében kerülnek be játékosok, minél több darab szén található a tárgytárolójukban.

A megnyert vagy beváltott ajándékokat szimplán ki tudjuk bontani, de ha úgy gondoljuk, oda is adhatjuk őket egy barátunknak Karácsony alkalmából. Az ajándékok lehetnek teljes játékok, de kaphatunk különböző kuponokat is, melyekkel akciósan vásárolhatunk. Ezen kuponok 2012. január 2. és 2012. március 1. között válthatóak be. De ritkán kaphatunk aranyszínű kupont is, melyekkel csak a nyereményjáték ideje alatt (Január 1-ig) vásárolhatunk.

A nyereményjáték sorsolása 2012. január 2-án lesz, amikor is összesen 1.151 szerencsés nyertes kap a különleges ajándékcsomagokból. A megnyerhető díjak listája a következő:

  • Fődíj: Minden egyes játék a Steamen. Egy szerencsés játékos megnyerheti a Steam rendszerében megtalálható valamennyi játékot!
  • Első díj: Az első 10 játék a kívánságlistádon. 50 szerencsés nyertes megkapja a kívánságlistáján szereplő 10 legjobban áhított játékot!
  • Második díj: Az első 5 játék a kívánságlistádon. 100 szerencsés nyertes megkapja a kívánságlistáján szereplő 5 legjobban áhított játékot!
  • Harmadik díj: A Valve Komplett Csomag. 1000 szerencsés nyertes megkapja a Valve Complete Pack című ajándékcsomagot, melyben 24 darab Valve játék található.

A nyereményjátékon felül mostantól egészen január elsejéig naponta áraznak le játékokat, így érdemes sűrűn látogatni a Steam oldalát, hogy tájékozódjunk az aktuális akciókról!

Jó vásárlást és sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Azóta történt

Előzmények