Star Citizen: Egy hét alatt kétmillió dollár!

Pontosan nyolc nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy elérte a 23 millió dollárt a Star Citizen című játékhoz támogatók által felajánlott összeg. Akkor bejelentették, hogy ha meglesz a 25 millió, úgy kapunk egy új hajótípust, kibővítik az alfa tesztelési fázist, valamint a szerverparkokat, így nem csak Észak-Amerikára, hanem Európára és Ázsiára is kiterjesztik az infrastruktúrát.

A nemrég bemutatott videó úgy látszik, meghozta a játékosok kedvét és egyre többen szavaznak bizalmat a készítőknek. Chris Roberts és csapata immár több, mint 25 millió dollárt kapott arra, hogy a lehető legjobb PC-s űrszimulátort készíthesse el, ami az eddigiek alapján nagy valószínűséggel sikerülni is fog nekik.

A Roberts Space Industries oldalán jelentették be a készítők, hogy elérték az újabb lépcsőfokot, megvan a 25 millió dollár, a következő cél pedig a 27 millió, ahol elérhetővé válik a Banu Kereskedői karrier. Természetesen ez új kereskedőhajókat is jelent, melyek rájuk jellemzőek.

Valamint, akárcsak 23 milliónál a Xi'An űrhajókhoz, 27 milliónál a Banu kereskedőhajókhoz is szerezhetünk majd nyersanyagokat és akár saját magunknak is építhetünk egyet. A Star Citizen című sandbox játék kizárólag csak PC-re készül, megjelenése jövő év végén várható, ha minden terv szerint alakul.

Azóta történt

Előzmények