Sok újdonságot kapnak az elkövetkező hónapokban az Xbox One tulajok

Tekintélyes mennyiségű új előzetessel indult el az idei Gamescom, amelyet a Microsoft nyitott meg egy másfél órás prezentációval. A új bemutatók mellett azért kaptunk új információkat is, amely alapján az elkövetkező hónapokban sok változáson megy keresztül sokak kedvenc konzolja.

Többek között bejelentették ugyebár a fent is látható Halo 5 stílusú limitált Xbox One-t, amely már mától előrendelhető. A csomag tartalmazni fog egy 1 TB-os gépet, valamint a Halo 5: Guardians egy teljes verzióját. Mindezek mellé bejelentették, hogy a visszafele kompatibilitás idén novembertől lesz elérhető mindenki számára, valamint ekkortól lesz letölthető One-ra az új kezelőfelület is a Windows 10-zel együtt, illetve mostantól az Xbox 360-as Games with Gold játékok azonnal bekerülnek a visszafele kompatibilitási listába, és játszhatóak lesznek One-on. Bemutatkozott még az Xbox One Chat Pad is, amellyel a chatelés, és az üzenet küldés is egyszerűbb lesz a jövőben.

Azóta történt

Előzmények

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.