Skyrim: Két órától két hónapig is terjedhet a játékidő

Aki játszott az Elder Scrolls sorozat régebbi tagjaival, például a III. rész Morrowinddel vagy a IV. rész Oblivionnal, az bizonyára emlékszik még rá, hogy a végigjátszáshoz 100 órákban kellett mérni a játékkal töltött időt. Volt, aki 300 órán felül járt már, mikorra mindent befejezett. Az V. epizód Skyrimet, bár elméletileg nagyobb lesz elődeinél, ennél lényegesen kevesebb idő alatt is befejezhetjük, amennyiben tudjuk, hogy mit hogyan csináljunk.

A Bethesda csapatának tagjai versengtek egymással, hogy kié lesz a "Speed Run" trófea (azaz hogy ki végzi ki leghamarabb a játékot). A végeredmény szoros volt, hiszen a képen látható Jeff Brown midössze 20 másodperccel bizonyult gyorsabbnak a második helyezett Sam Bernstein-nél. Mondjuk nem meglepő a győzelme, hiszen pályatervezőként nyilván tudta, hogy melyik a legrövidebb út a sikerhez.

A győztes idő 2 óra 16 perc 10 másodperc volt, a második helyezett 2:16:30 eredménnyel teljesítette a játék fő küldetését. Mondjuk ha hozzávesszük azt a tényt, hogy a Morrowindet 7 és fél perc, míg az Obliviont 11 perc alatt végigtolták, annak függvényében ez a két óra ígéretesnek tűnik.

Azóta történt

Előzmények