Skylanders: Spyro's Adventure bejelentés

Az Activision a nagy leépítések közepette sem feledkezett meg korábban tett ígéretéről, miszerint egy új játékot fognak bejelenteni, ami érdekes formában ötvözi majd a hagyományos játékokat a számítógépes programokkal. A bejelentés nemrég megtörtént, íme, megérkezett a Skylanders: Spyro's Adventure című játék!

A játékhoz ugyanis különleges figurákat lehet majd kapni, és ezeket a programban ugyanúgy irányíthatjuk majd, mintha egy DLC-ben letöltöttük volna őket. Csak itt nem adathalmazt, hanem valódi, kézzelfogható bábukat vásárolunk a játékhoz, és egy különleges "portál" segítségével visszük be azután őket a játékba.

A játékban összesen 32 akciófigurát "kelthetünk életre", azaz ha elhelyezzük a kedvenc karakterünket ábrázoló figurát a játékhoz mellékelt műanyag portálon, akkor irányíthatjuk őt a játékban is. Külön érdekesség, hogy ezen figuráknak lesz "agya" is, azaz egy memóriachip, ami tárolja majd az elért eredményeinket és megszerzett képességeinket (Spyro például tud majd tüzet is fújni). Mivel a játék szinte minden platformon megjelenik, így a figurákban őrzött adatokat bármikor átvihetjük a barátunk gépén lévő játékba, legyen az bármilyen platformon.

A figurák ára egyelőre még nem ismert, azonban annyit lehet tudni, hogy lesz egy 70 dolláros induló csomag, ami magát a játékot, a hozzá való műanyag portált, néhány akciókártyát és három darab figurát foglal magában.

A megjelenés szinte minden platformra várható, számítógépekre, konzolokra, kézi konzolokra és mobiltelefonokra egyaránt. A platformok pontos listáját később fogják nyilvánosságra hozni. A megjelenés pedig még idén esedékes.

Előzmények