Risen 3: Titan Lords - Augusztusban érkezik

Megérkezett végre a hivatalos bejelentés a Risen 3: Titan Lords című szerepjátékkal kapcsolatban. Eddig nem sok információ szivárgott ki a Piranha Bytes által készített programról, még a célplatformok listáját sem közölték a PC Games magazin munkatársai, de most végre a Deep Silver egy sajtóközleményt adott ki, melyből kiderült a játék megjelenési időpontja és platformlistája.

A Deep Silver közleménye értelmében a Risen 3: Titan Lords című szerepjáték megjelenése idén augusztusban várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. A kiadó elmondása szerint a Piranha Bytes játékában az előző két rész által lefektetett hagyományokat követik, vagyis teljesen szabadon fedezhetjük fel a világot, valamint minden döntésünk kihatással lesz környezetünkre.

Bjoern Pankratz, a Piranha Bytes projektvezetője elmondta, hogy játékukban a felfedezésen lesz a hangsúly, olyan dolgokra deríthetünk fényt, melyeket mások nem találtak meg. Sokmindenre tudunk fényt deríteni, egyben ez lesz a kulcsa a történet végigjátszásának is. További információk majd a PC Games magazin márciusi számának megjelenését követően várhatóak.

Azóta történt

Előzmények