Resident Evil 4 Remake - Már játszható iPhone-on, Mac-en és iPaden is

Az iPhone 15 Pro és Pro Max tulajok valamint az M1/M2-es chippel rendelkező gépek tulajai is beszerezhetik a felújítást.

Idén szeptemberben, amikor az Apple bejelentette az új iPhone-okat, szó volt róla, hogy több AAA játék is elérhető lesz iOS-en, pontosabban az iPhone 15 Pro/Max modelleken és azokon az iPadeken, amelyekben M1 vagy M2 chip található (Plusz Mac-en is). Elsőként a Resident Evil Village lett elérhető, a minap pedig befutott a Resident Evil 4 Remake is, amelyhez a fejlesztők egy rövid launch trailert is mellékeltek, ezt nézhetitek meg lentebb.

A korábban megígért Death Stranding sajnos jövőre csúszott, az Assassin's Creed Mirage-ról pedig még mindig nincsenek hírek.

Előzmények

  • Resident Evil 4: Separate Ways DLC teszt

    Ada párhuzamosan zajló története az eredeti Resident Evil 4 szerves részét képezte, a Remake-hez viszont DLC formájában kaptuk meg a kalandot. Vajon megéri az árát az extra sztori?

  • Resident Evil 4 teszt

    Az egykor az egész sorozatát teljesen új szintre emelő Resident Evil 4 jópár új kiadást kapott 2005 óta, de ez az első alkalom, hogy a Capcom teljességgel újraalkotta azt.