Rengeteg tartalom érkezik a Driveclubhoz

Nem meglepő módon tovább dübörög a Driveclub reklámkampánya. Az idei év egyik legjobban várt autós játéka a közösségi versenyzést hozza el nekünk, kizárólag PlayStation 4 gépekre. Létrehozhatunk saját klubokat, kihívhatjuk a rivális csapatokat, eredményeinket pedig megoszthatjuk másokkal is. Csak rajtunk áll hogy mit teszünk ebben a hatalmas világban. A fejlesztők nem titkoltan hosszú hónapokra szeretnék lekötni a vásárlók figyelmét, ami a legfrissebb bejelentések után teljességgel elképzelhető.

A Sony, valamint a játékot készítő Evolution Studios bejelentették, hogy érkezik a Driveclub éves bérlete, amely megvásárlásával különböző plusz tartalmakat kapnak majd az érdeklődők. Természetesen gondoltak a fejlesztők azokra is, akik nem szerzik be az éves bérletet. Az ő részükre is készülnek extra pályákkal és járművekkel, amelyet minden hónapban ingyenesen letölthetnek.

A Driveclub kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg Amerikában október 7-től, míg Európában október 8-tól lesz megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények