Randy Pitchford beszólt a kritizáló játékosnak

Nincs mindenki maradéktalanul megelégedve a The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler című DLC-vel, melyet nemrég adott ki a Gearbox a Borderlands 2 című játékhoz. Egy 'MorninAfterKill' nevű felhasználó élesen bírálta annak tartalmát, amivel sikerült szócsatába keverednie a Gearbox vezetőjével, Randy Pitchforddal. Szó szót követett, az építő jellegű kritikából egy egymást nem kímélő szópárbaj kerekedett, majd a srácnak sikerült kihúznia a gyufát, mire a Gearbox vezetője szimplán egy "B@zd meg" beszólással elküldte őt melegebb éghajlatra.

A játékos ezt nem hagyta annyiban, megpróbálta a Gearbox vezetőjének értésére adni, hogy véleménye szerint a Wattle Gobbler című DLC tartalma nem lett éppen a legjobb, kritikájával pusztán csak szeretné rávenni a készítőket a minőségi tartalmak kiadására. Elmondása szerint ugyanis ha minden sarkon vakon az egekig magasztalják őket, akkor folyamatosan rossz tartalmakat adnak ki kezeik közül.

Randy Pitchford ezzel szemben folyvást azt hangoztatta, hogy amennyiben azt szeretnék elérni a rajongók, hogy valami folytatódjon, akkor arról pozitív kritikát kell adni, nem negatívot. Ellenkező esetben ugyanis könnyen megtörténhet, hogy megsértjük azt, akit szeretünk, és magunkra hagy bennünket...

Azóta történt

Előzmények