Frissítve: PlayStation 4-re is érkezik a Final Fantasy X | X-2 HD?

FRISSÍTVE: A Square-Enix hivatalosan is bejelentette a Final Fantasy X és a Final Fantasy X-2 játékok PS4-es kiadását. Megjelenés 2015 tavaszán, a csomag ára 50 euró lesz.

A Final Fantasy sorozat a Square egyik leghíresebb szériája, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már bőven 10 fölött vannak a kiadott részek, amelyeket a mai napig rengetegen vásárolnak. Az egyik legkedveltebb epizód minden bizonnyal a 10. rész, amely eredetileg még PlayStation 2-re jelent meg 2001-ben. Évekkel később felütötte a fejét egy-egy pletyka, miszerint érkezik majd egy HD kiadás is. Erre végül valóban sor került, és a Final Fantasy X, és a folytatása a X-2 megérkezett PlayStation 3-ra, és PlayStation Vita-ra.

Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők továbbra sem felejtik el a régebbi részeket, ugyanis rövid ideig előrendelhető volt a 10. részek HD kiadásának PlayStation 4 kiadása is, méghozzá nem máshol, mint a Square digitális áruházának a francia oldalán. Természetesen az oldalt azóta eltávolították, vagyis valaki kicsit korán tette ki a játékot, de szinte biztosak lehetünk, hogy valóban jön az újgenerációs kiadás. További információkat a hivatalos bejelentés utánra várunk.

Azóta történt

Előzmények