Overwatch - PC-n elindult a rangsorolt kompetitív mód

Az Overwatch már töretlen népszerűségét az is jelzi, hogy míg a hónap elején 7 millió játékosról beszéltek a készítők, ez a szám azóta már túllépte a 10 millió aktív felhasználót, ami több mint szép teljesítmény egy olyan játéktól, ami nem egy sorozat folytatása. A Blizzard alkotásában eddig a rangsorolt kompetitív mód nem volt elérhető, azonban a tegnapi naptól a PC-s játékosok végre ezt a módot is élvezhetik.

Akik az eddigiekhez képest nagyobb kihívásra vágynak, azoknak 25-ös szinttől megnyílik a kompetitív mód, ahol az ellenfeleket a képességeink alapján kapjuk majd meg. A tervek szerint 4 szezont kapunk majd, egy-egy évad pedig két és fél hónap hosszú lesz, a végén pedig a rangunk vissza lesz állítva. A PC-s játékosokkal ellentétben a PlayStation 4 és Xbox One tulajoknak pár napot várniuk kell, nekik ugyanis csak a jövő hét folyamán lesz elérhető ez a játékmód. További részleteket a hivatalos oldalon találtok.

Azóta történt

  • Overwatch videoteszt

    Videós formában is bemutatjuk a Blizzard legújabb, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent kompetitív FPS-ét, amely a fejlesztőcsapat korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez egyáltalán nem baj.

Előzmények

  • Overwatch (beta) bemutató

    Kipróbáltuk a Blizzard legújabb játékát, amely a cég korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez nem feltétlenül probléma az összképet nézve.