Origin: Ingyen Dead Space 2 a Battlefield 3 előrendelőknek

Az Electronic Arts továbbra is mindent megtesz azért, hogy minél több játékos gépére felkerülhessen az Origin névre keresztelt szolgáltatása, amivel a Steam babérjaira kívánnak törni. A Battlefield 3 című játék lesz erre az egyik példa, ugyanis ennek futtatásához - dobozos verzió esetén is! - mindenképpen telepítenünk kell majd a klienst.

Aki a digitális változatot szeretné megvenni, az pedig máshol ezt nem is teheti meg, ugyanis kizárólag az Origin rendszerében megtalálható online áruház kínálatában lesz elérhető, csakúgy, mint a Mass Effect 3 Digital Deluxe Edition. Az Electronic Arts ezért mézesmadzagot húzott el a potenciális Battlefield 3 vásárlók előtt: aki előrendeli a játékot, az ajándékba kap mellé egy másikat is. Egy hónappal ezelőtt zajlott ez a kezdeményezés, akkor ugyanis - állítólag - az előrendelők a következő email üzenetet kapták az Electronic Arts-tól:

"As a special thank you for pre-ordering Battlefield 3 early at Origin, we're offering you a bonus PC digital download game. Please apply the code below at the shopping cart to redeem one PC Digital version of one of our recommended shooter titles: Mass Effect 2, Dead Space 2 or Medal of Honor. The price will be reduced to $0 after applying the code at your shopping cart. Hurry-this offer is only good for the month of August, and is exclusive to Origin customers only. See below for more details."

Azaz ingyen választhattak maguknak egy játékot a Mass Effect 2, Dead Space 2 és Medal of Honor közül, amennyiben beütötték a levélhez mellékelt kuponkódot. Most egy hasonló akciót hirdettek meg az Originen, ám ezúttal csak a Dead Space 2 szerepel az ingyenes játékok listáján, az előrendelők automatikusan megkapják a Battlefield 3 megjelenésekor.

Azonban két dolgot érdemes szem előtt tartani: egyrészt csak limitált példányszámú Dead Space 2 áll rendelkezésre, így érdemes sietni. Másrészt viszont az európai Origin Store kínálatában szereplő Battlefield 3 leírásában egyáltalán nem szerepel mellékelve a Dead Space 2. Miután az emailt csak előrendelés után kapják a játékosok, így könnyen megeshet, hogy itt is él ez az akció, de az is elképzelhető, hogy kizárólag Amerikára korlátozódik a lehetőség.

Aki szeretné előrendelni a Battlefield 3 digitális változatát, az tegyen vele egy próbát, hátha...

Azóta történt

Előzmények