Újabb Xbox One játékok jönnek PC-re?

Az elmúlt hét egyik érdekes bejelentése minden bizonnyal a Quantum Break PC-s verziójának leleplezése volt, de lehetséges, hogy egyéb nagyobb játékok is kaphatóak lesznek majd a Windows 10 Store-ban. A WPDang oldal két különböző forrásra  hivatkozva hozta le a hírt, miszerint PC-re is kapható lesz majd a Forza Motorsport 6, valamint a még be sem jelentett Forza Horizon 3 is.

A szóbeszédek azonban nem állnak meg ennél a két címnél, ugyanis állítólag a Gears of War 4, valamint a Scalebound is játszható lesz PC-n, plusz egyéb alkotások is várhatóak majd. Természetesen a fentieket pletykaként kell kezelni, de a Gears 4, és a Forza 6 PC-s kiadása talán nem is olyan furcsa dolog, hiszen például a Gears of War: Ultimate Edition már korábban be lett jelentve PC-re, így talán a 4. rész is jön valóban Windows 10-re. A Forza sorozatnál pedig az 5. részt már korábban is bemutatták, igaz akkor csak techdemóként volt látható.

Azóta történt

Előzmények

  • Végtelen háború: PC vs. konzolok

    Elmélkedés arról, hogy milyen okok vannak annak a hátterében, hogy a számítógépes játékosok és a konzol tulajdonosok között a mai napig ellentétek állnak.

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.