Sim City 5: Mégsem kell hozzá állandó internetkapcsolat

Megnyugodhatnak azok a játékosok, akiket elszomorított a tegnapi nap folyamán több oldalon napvilágot látott hír, miszerint az új Sim City játék állandó internetkapcsolatot fog igényelni még az egyjátékos mód esetén is.

Az Electronic Arts egy közleményt adott ki ma, melyben tisztázzák a félreértést. Állításuk szerint nem ilyen súlyos a helyzet. Habár az új Sim City játék elindításához szükségünk lesz internetkapcsolatra, attól nem kell félnünk, hogy ha játék közben megszakad a kapcsolat, akkor kilép a főmenübe és kezdhetjük a legutóbbi ellenőrzőponttól.

A GameSpy oldalon olvasható cikkben időközben javítva lett az erre vonatkozó bejegyzés. Az újabb információk szerint a Sim City 5 elindításához Origin account és telepített kliens fog kelleni, valamint a játék minden egyes indításánál autentikációt végez a program. Az ellenőrzést követően már az sem probléma, ha megszakad az internetkapcsolat, nem fog kiléptetni minket a játék, mint annak idején az Assassin's Creed II.

Azóta történt

  • Így nézne ki a Sim City CryEngine 3 alatt

    Az Enodo cég készített egy DemoReel 2012 videót, melyben azt prezentálják, hogy CryEngine 3 segítségével milyen elképesztő látvány mellett lehet menedzselni a városépítést.