Megjelenési dátumot kapott a PC-s Rise of the Tomb Raider

A Rise of the Tomb Raider bejelentése után tisztázódott, hogy csak ideiglenes exkluzivitást kapott Xbox One konzolra, de azt nem hittük, hogy ilyen hamar eljön a PC-s verzió ideje is. A Steamnek köszönhetően már tudni lehetett, hogy januárban érkezik a játék, de alig egy órával ezelőtt bejelentették, hogy 28-án lesz a premier napja.

Trailert egyelőre nem kaptunk, viszont kiderült, hogy az alap kiadás mellett (59,99 USD) érkezik a The Digital Delux kiadás is (89,99 USD), amely tartalmazni fogja a Season Pass-t is, illetve a PC-s kiadás is kap majd egy gyűjtői verziót (149,99 USD).

A Rise of the Tomb Raider kapható lesz Steamen, Windows Store-ban, Amazonon, valamint a Square Enix saját áruházában is. A bejelentés mellé megérkezett a játék minimum gépigénye is, amely a következő:

 

Azóta történt

  • Rise of the Tomb Raider teszt (PC)

    Lara Croft újjáéledése nem csak 2015-ben, de 2016-ban is folytatódik, ugyanis a PC-s játékosok is megkapták néhány hónap késéssel a Rise of the Tomb Raider halálos kalandját.

Előzmények

  • Rise of the Tomb Raider teszt (Xbox One)

    Megérkezett a két évvel ezelőtti Tomb Raider folytatása, az új rész egyelőre csak a Microsoft konzoljain érhető el, de ez nem fog sokáig tartani, jövőre érkezik PC-re és PS4-re is.