Masszív pletykák az EA Play rendezvényről

Ahogy január végén mi is írtunk róla, az EA kihagyja az idei E3-at, és helyette egy saját rendezvényt tart, amelynek EA Play lesz a neve. A minap egy érdekes szóbeszédre kaptuk fel a fejünket, ugyanis állítólag az alábbi kiszivárgott kép a rendezvényen bemutatandó alkotásokat sorolja fel.

Ugyan a Mass Effect Andromeda nem újdonság, és a Battlefield 5-ről is tudjuk, hogy készül (csak a címét nem ismertük eddig), láthatunk itt érdekes címeket. A Mercenaries III teljesen újdonság lenne, az új Battlefront Force Conflict egy nagy DLC-nek tűnik, ismét feltűnt a Star Wars: Imperial Commando, de az egyik legnagyobb kérdőjel a Command & Conquer: Tiberium felbukkanása, ugyanis hivatalosan az EA törölte azt a projektet még a megjelenés előtt.

Természetesen a fentieket mindenképp pletykaként kell kezelni, ugyanis bár szoktak szivárgások lenni egy-egy ilyen nagy esemény előtt, a legutóbbi fals Nintendo NX szivárgás után az is elképzelhető, hogy valaki csak összedobta a fenti képet, és ebből semmi sem igaz. Mi ettől függetlenül türelmetlenül várjuk az EA Play-t (Június 12-én indul), ahol bizonyára lesz egy két érdekes bejelentés.

Azóta történt

Előzmények