Három magyar szimulátoros bajnokság indul a napokban

Elsősorban Michelisz Norbert és Kiss Norbert sikereinek köszönhetően nagyon népszerűek az autósportok ma Magyarországon és rengetegen követik a futamokat akár helyszínen, vagy televízión keresztül. Kevesen tudják azonban, hogy az autóversenyzés élményéhez ennél is közelebb kerülhetnek és személyesen is átélhetik a versenyek izgalmait a szimulátorok segítségével.

A modern programok és eszközök képesek átadni az autóvezetés összetett élményét és kihívásait, valamint a felkészült ellenfelekkel vívott online futamokon során ugyanazokkal a mentális nehézségekkel kell megküzdeniük a résztvevőknek, melyekkel a valódi versenyzőknek is. A jó rajtról, az előzések sikerességéről, a stabil teljesítményről és a végső helyezésről itt is ugyan úgy a jó taktika, a vezetési tudás, a koncentráció és a jó helyzetfelismerő képesség dönt. Nem véletlen, hogy a fenti két versenyző is szimulátorozással kezdte a pályafutását és a mai napig találkozhatunk velük akár online futamokon is.
Akik szeretnének részt venni hasonlóan izgalmas futamokban, azok hamarosan 3 vonzó alternatívát is kapnak a GTR-Masters szimulátoros liga napokban induló online bajnokságaival.
RaceRoom - WTCC Bajnokság
Éld át a WTCC izgalmait, a rövid, pörgős futamokat és a test-test elleni csatákat a TC1-es versenygépek volánja mögött!
Assetto Corsa - Historic Bajnokság
A legbrutálisabb hőskori fenevadakkal vívott küzdelem, ahol a Ford GT40, a Shelby Cobra és a Ford Escort RS1600 nyergében fognak megküzdeni egymással a versenyzők!
Assetto Corsa - GT3 Bajnokság
Modern GT3-as versenygépek, több mint 500 lóerő, high-tech megoldások, hatalmas szárnyak, döbbenetes kanyartempó és irdatlan sebesség várja a résztvetőket.
Akiket érdeklődnének a fenti versenyek iránt, azoknak érdemes lehet felkeresniük a GTR-Masters oldalát, ahol a jelentkezés leadásán túl egyéb információkat is megtalálnak, valamint a versenynaptárat is megtalálják.

Azóta történt

Előzmények