Epizodikus formában jelenik meg az új Hitman

Frissítve: Megérkezett a gyűjtői kiadásról az első kép, amely szerint szobor és vörös nyakkendő is lesz a csomagban 140 dollárért.

A tegnapi napon mi is írtunk róla, hogy valami mozgolódás volt az új Hitman körül, lévén a Sony visszamondta az összes PlayStation 4-es előrendelést. A legtöbben azt tippelték, hogy a készítők elfelejtik a feldarabolt megjelenést, és egyben kiadják majd a játékot, még ha emiatt késik is egy kicsit a premier.

Végül a tegnap este folyamán kiderült, hogy nem jött be a találgatás, hiszen a Hitman epizodikus formában fog megjelenni. Ez azt jelenti, hogy márciusban 15 dollárért a prológus mellett megkapjuk a párizs részt, ez után pedig havonta fogjuk megkapni az új tartalmakat (Olaszországot áprilisban, Marokkót májusban, végül Thaiföld, USA és Japán zárják a sort), amelyekért egyenként 10 dollárt kell majd fizetni. Természetesen aki nem akar részletekben fizetni, azok 60 dollárért a teljes pakkot megvehetik, akik pedig a lemezes verziót tartják előnyben, azok év végén azt is megvásárolhatják.

A játék bétája PlayStation 4-re február 12-én érkezik, míg a PC-s bétára február 19-ig kell várni.

Azóta történt

Előzmények