A távoli jövőben játszódik az idei Call of Duty rész?

Idén februárban hivatalosan is bejelentették, hogy az idei Call of Duty részt az Infinity Ward készíti el, de egyéb részletet nem hallottunk azóta a játékról. Volt már egy szóbeszéd arról, hogy a GHOSTS 2. részét kapjuk meg, de most egy eléggé meredek pletyka látott napvilágot. Ennek lényege, hogy az új CoD rész a távoli jövőben játszódó scifi játék lesz, és az újítások között felmerült az űrharc megjelenése is.


Űrháború a CoD-ban? Meglepő lépés lenne

A pletykát az a shinobi602 nevű NeoGAF felhasználó indította el, aki korábban több játék szivágásáért is felelős volt már, de tőle tudtuk meg jóval a bejelentés előtt, hogy például a Black Ops III-ban (a bejelentés előtt már tudta hogy a BO széria folytatódik) lesz falon futás, vagy hogy az előző generációs Black Ops III fejlesztését külsős cégnek adták ki. Ez azt jelenti, hogy bár pletykáról beszélünk, igenis lehetséges, hogy valós dolgokról van szó.

Az űrharc megjelenése meglepő lenne a szériában (hasonlót láthattunk már a Halo: Reach esetében), de a távoli jövő behozatala is érdekes lépés, lévén bár a Black Ops 3. része is a jövőben játszódott már, de shinobi602 szerint az új részhez képest az olyan, mintha a kőkörszakban játszódna. Várjuk a fejleményeket.

Azóta történt

Előzmények