NFS: Rivals - Nem támogatja a kormányokat

Folytatódik a Need For Speed: Rivals kálváriája. Augusztus végén számoltunk be róla, hogy a játék sebessége 30 FPS-re lesz korlátozva, majd azt követően egy TeamVVV tesztben felcsillant a remény, hogy talán PC-n mégsem. Végül a PC Games Hardware tesztjéből kiderült, hogy mégiscsak 30 képkockával kell beérnünk másodpercenként PC esetében.

Ám ez eltörpül amellett, hogy az Electronic Arts által kiadott legfrissebb Q&A (Kérdezz-felelek) információi szerint a Need For Speed: Rivals SEMMIFÉLE kormányt, vagy egyéb hasonló perifériát nem támogat! Igen, jól olvastátok: egy autós játék, ami nem támogatja a kormányokat... Ez azért érdekes döntés, habár kétségtelenül egy arcade játékról beszélünk, de azért nem csak a profi szimulátor rajongók rendelkeznek otthon kormánykerékkel, amit feltehetően azért vásároltak, hogy az autós játékokkal használják.

A forráshír szerzője szerint a kormánykerekek támogatásának hiányáért ugyanaz a "forradalmi" AllDrive rendszer okolható, ami miatt a készítők elmondása szerint kénytelenek a játékot 30 FPS-re korlátozni a megfelelő működés érdekében...

Azóta történt

Előzmények