Napi apró - szerda

>> Demók a horizonton: a LucaArts által gondozott talajhorpasztós akciójáték, a Fracture demonstrációs verziója szeptember tizennyolcadikán landol (XBL / PSN párhuzamosan), a zombivadászós Left 4 Dead pedig... nos, itt időpont még nincs, de demó lesz, PC-n és X360-on egyaránt. Ma mondták. Gabe Newell. Aki a Valve főnöke.

>> Veregessük meg együtt a Ubisoft vállát, mert abszolút respektálandó, hogy ezentúl minden játékukat felirattal adják ki a halláskárosult játékosokra gondolva. A Far Cry 2 lesz az első, de teljes feliratozást kap a Prince of Persia, és a Shaun White Snowboarding is.

>> Apró érdekesség: Will Wright, a SimCity és a Sims mögött álló dizájner-legenda öt kedvenc játéka (sorozata)

1. Flight Simulator sorozat
2. Advance Wars DS
3. Battlefield sorozat
4. Grand Theft Auto sorozat
5. Civilization sorozat

>> “You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, dig in the dancing queen”


Vagyis: az elkerülhetetlen SingStar ABBA most már valóság a mai hivatalos bejelentés után - még ősszel jön, PS2 és PS3-ra egyaránt. A hamarosan érkező Metallica Death Magnetic Guitar Hero DLC méltó ellenpárja - a zenei ízlések planétájának másik féltekéjéről.

>> Egy ernyő alá rántja az összes nyugati stúdióját az MMO bizniszben erősen érdekelt (Guild Wars, City of Heroes, Tabula Rasa, Aion...) NCSoft. A koreai cég nyugati érdekeltségei ezentúl egységes irányítás alatt, és NCSoft West néven futnak majd.