Mostantól minden Forza játék érkezni fog PC-re is

A Forza autós versenysorozat hosszú évek óta csak kés kizárólag Xbox konzolokon volt elérhető, néhány héttel ezelőtt azonban jött a hír, hogy a Forza Motorsport 6 egy ingyenes kiadása PC-n is elérhető lesz tavasszal. A minap kiderült, hogy az Apex névre keresztelt játék csak a kezdet, mostantól minden jövőbeni Forza játék (tartozzon az a Motorsport szériához, vagy a Horizon sorozathoz) meg fog jelenni Windows 10 rendszer alá.

A Forza Motorsport 6 Apex megjelenési dátumát egyelőre még nem tudjuk, azonban érdemes lesz figyelni az idei E3-at, ahol a szóbeszédek szerint bemutatják a Forza Horizon 3-at is, amelyet szintén megkapnak majd a PC-sek.

Azóta történt

Előzmények

  • Kiszivárgott videón a Forza Motorsport 6 - Apex

    A PC-re érkező ingyenes játékot már javában teszteli néhány játékos, a tiltás ellenére pedig valaki feltöltött a netre egy gameplay videót.

  • PC-re is megjelenik a Forza Motorsport 6

    Frissítve: Hivatalosan is bejelentették! Idő előtt derült ki, hogy tavasszal Windows 10-re is megjelenik a Forza széria legutóbbi része, méghozzá free-to-play alkotásként.

  • Rise of the Tomb Raider teszt (PC)

    Lara Croft újjáéledése nem csak 2015-ben, de 2016-ban is folytatódik, ugyanis a PC-s játékosok is megkapták néhány hónap késéssel a Rise of the Tomb Raider halálos kalandját.

  • Végtelen háború: PC vs. konzolok

    Elmélkedés arról, hogy milyen okok vannak annak a hátterében, hogy a számítógépes játékosok és a konzol tulajdonosok között a mai napig ellentétek állnak.