Mortal Kombat X - Törölték a PS3-as és Xbox 360-as verziót

A verekedős játékok rajongóinak nem kell bemutatni a NetherRealm Studios által fejlesztett Mortal Kombat X-et, amely idén áprilisban jelent meg PC-re és újgenerációs konzolokra. A bejelentéskor még szó volt az Xbox 360-as, és PlayStation 3-as verziókról is, de ezeket a kiadásokat csak később akarták megjelentetni. Most azonban kiderült, hogy nem véletlen a több hónapos kimaradás, végül elkaszálták az előző generációs gépekre készülő játékot, így az már biztosan nem jelenik meg.

A fejlesztők sajnálják a dolgot, de meg kellett hozniuk ezt a döntést, ugyanis a játék nem állt azon a minőségi szinten, amelyet eredetileg elterveztek neki. Akik előrendelték már a játékot, esetleg ki is fizették, azoknak mindenképp fel kell keresniük az adott üzletet, vagy webshopot, amelyek vissza fogják téríteni a teljes árat.

Előzmények

  • Mortal Kombat X teszt

    A Mortal Kombat legújabb epizódja még véresebb, még keményebb, mint a jól ismert elődei. Brutális, látványos, szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott.

  • Mortal Kombat X bemutató (iOS)

    A véres játékok 2015-ös szezonja nem csak konzolokra és PC-re jött ki, a Mortal Kombat X mobilos változata már megjelent iOS-re, az androidos pedig hamarosan érkezik.

  • Íme a Mortal Kombat X frakciói

    A többszereplős módban mutatkoznak be a különböző harcosok csoportjai.

  • Mortal Kombat X - Bemutatkozik Goro

    A legújabb videóban a széria négykezű harcosáról láthatunk egy új videót.