Mortal Kombat: Challange Tower videó és PS3 demó

A Warner kiadott egy új videót a jövő hónapban megjelenő Mortal Kombat című konzol-exkluzív verekedős játékából. A bemutatóban a "Kihívások Tornyáról" esik szó, ami egy 300 próbából álló feladatsor neve.

A játékosok próbára tehetik erejüket, látásukat, szerencséjüket, reflexeiket és minden egyéb képességüket, melyekre szükségük lesz a játék során. A Mortal Kombat április 21-én érkezik meg, XBOX360 és PS3 platformokra.

Ugyanakkor a Warner és a Sony bejelentette, hogy a Mortal Kombat című verekedős játék demó változata március 9-én lesz elérhető, kizárólag a PlayStation Plus előfizetők részére. Egy héttel később a többi PS3 tulajdonos számára is elérhető lesz a PlayStation Store-on. XBOX360-as demóról egyelőre nem esett szó.

A kipróbálható változatban Scorpion, Sub-Zero, Johnny Cage és Mileena lesz elérhető, saját kivégzéseikkel és "röntgen-támadásaikkal" (Amikor mutatják a csontok törését). A demó két pályát is tartalmazni fog, a "The Pit" és a "The Living Forest" nevűt. A játékmódok tekintetében pedig egyszemélyes, valamint egy-az-egy elleni többjátékos módra nyílik lehetőség. A program támogatja a Stereostopic 3D rendszereket is.

Azóta történt